Cristian Niculae, în mijlocul locuitorilor de pe str. Zăvoaie: Investiţii în reţele de apă şi canalizare şi în Linia Albastră!

O campanie electorală pe bune, în mijlocul bistrițenilor.

Sâmbătă, la invitația bistrițenilor de pe str. Zăvoaie, am participat la o discuție constructivă referitoare la problemele stringente cu care se confruntă comunitatea de acolo.

A fost o discuție vie, care s-a focusat pe identificarea unor soluții imediate la problemele care pot fi rezolvate rapid – o imbunătățire a condițiilor de trafic pe această stradă, instalarea de limitatoare de viteză, situația persoanelor care locuiesc în containere, instalarea de semne de circulație.

e lângă aceste subiecte, i-am informat pe bistrițenii de pe strada Zăvoaie despre extinderea rețelei de apă și canalizare prin Masterplanul de Apă-Canal, proiect pe fonduri europene. 2.554 de metri de rețea de apă potabilă nouă pe strada Zăvoaie și străzile adiacente, 2.185 metri de rețea de canalizare pe strada Zăvoaie și străzile adiacente, plus stație de pompare și 938 de metri de conducte de refulare.

Un proiect proaspăt lansat în spațiul public este Linia Albastră, care va lega Parcul Industrial Bistrița Sud de zona Wonderland pe traseul străzii Zăvoaie – Codrișor – Valea Ghinzii. 15 autobuze electrice, piste de cicliști, amenajarea malurilor râului Bistrița sunt incluse în acest proiect important de investiție în infrastructura rutieră.

Este despre Bistrița, este despre noi!

Articol electoral comandat de Partidul Social Democrat – Organizația Județeană Bistrița-Năsăud, executat de SC RĂSUNETUL MEDIA SRL  – portal www.rasunetul.ro, CUI mandatar financiar județean: 21200019

 

 

Comentarii

31/08/20 11:06
Remus

Minciuni PSD-iste. Inca din primul mandat de primar al PSD-istului Cretu locuitorii străzii Zăvoaie au făcut zeci de plângeri la Primăria Bistriţa pentru a le asfalta strada, dar fară nici un rezultat, asa că in anul 2013 câteva familii au ajuns la capatul răbdării şi şi-au asfaltat strada pe banii lor. În câteva zile de muncă, cele peste 20 de familii care au casă pe strada Zăvoiae au pus câte 200 de lei de familie şi au reuşit să asfalteze peste 500 de metri de drum.
De asemenea, la inceputul acestui an, inainte de adoptarea bugetului local mai mulți bistrițeni care locuiesc pe strada Zăvoaie s-au arătat nemulțumiți de faptul că Primăria Bistrița intenționează să aloce bani pentru noi investiții în zona Pârtiei de schi Cocoș, motiv pentru care au decis să conteste proiectul de buget pe anul în curs. Oamenii cereau diminuarea sumelor prevăzute la capitolul ”Întreținere grădini publice, spații verzi, parcuri, baze sportive și de agrement” sau de la alte capitole și redirecționarea banilor către realizarea unor lucrări de reabilitare și modernizare a străzii Zăvoaie, precum și a sistemului de canalizare din acea zonă. Ei au depus o contestatie la proiectul de buget local pe acest an, semnată de 90 de locuitori din zona Zăvoaie, care evident nu a fost luată in considerare. Atunci acest individ pe nume Cristian Niculae (alias Wannabe) la adoptarea bugetului local pe 2020 a tăcut ca porcul in cucuruz, dar vine acum cu nerusinare să le promită marea cu sarea, crezând că astfel va obtine avantaje electorale . Câtă nesimtire!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5