Cristian Niculae: Victor Ponta validează Alianţa pentru Bistriţa-Năsăud! Oamenii buni s-au adunat să facă fapte bune

Cristian Niculae, candidatul Alianţei pentru Bistriţa-Năsăud pentru funcţia de primar al municipiului Bistriţa,  a declarat,în cadrul conferinţei de presă, că  prin prezenţa lui Victor Ponta la Bistriţa se validează Alianţa pentru Bistriţa-Năsăud.

         „Mă bucur că prin prezenţa sa la Bistriţa, Victor Ponta validează Alianţa pentru Bistriţa-Năsăud şi susţine candidaţii săi comuni la alegerile locale din această toamnă. Alianţa pentru Bistriţa-Năsăud a fost creată pentru comunitate şi are un singur obiectiv, promovarea intereselor cetăţenilor din Bistriţa şi din Bistriţa-Năsăud. Atunci când mai multe  partide politice se aliază pentru un scop comun, putem vorbi de unitate. În opinia mea, unitatea politică trebuie creată în jurul proiectelor bune şi importante pentru bistriţeni, nu împotriva unei persoane sau a unei formaţiuni politice. Atunci când scopul comun este în interesul cetăţeanului, toată comunitatea are de câştigat. Oamenii buni  s-au adunat să facă fapte bune”, a declarat Cristian Niculae.

Acesta a punctat faptul că are o relaţie bună cu Grigore Timoce – preşedintele Pro România BN şi Cristian Codărean – preşedintele Pro România Bistriţa, cu care are proiecte comune şi „aceeaşi viziune privind dezvoltarea oraşului”. „Sunt convins că împreună vom reuşi atât în Consiliul Local al municipiului Bistriţa, cât şi în Consiliul Judeţean să facem multe lucruri remarcabile şi importante pentru bistriţen. Am convingerea că pe 27 septembrie, bistriţenii vor şti să aleagă echipa care a dovedit prin fapte că ştie ce are de făcut încă din prima zi de mandat, echipa capabilă să ducămai departe proiectele bune de dezvoltare ale oraşuluişi ale judeţului nostru ”, a spus Cristian Niculae.

 

 

Comentarii

10/09/20 07:43
un cetatean

Pentru cetatenii onesti, ce valoare are parerea unui plagiator dovedit? Dar o vorba spune "cine se aseamana se aduna"!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5