Cristian Pomohaci, la o clinică de tratare a cancerului

Artistul bistriţean Cristian Pomohaci este de mai bine de trei luni cel mai mediatizat nume din România, fiind rostit de la jurnalişti la preoţi, colegi de cântec şi oameni simpli.
Zilele trecute, acesta a postat pe facebook imagini de la Spitalul de Oncologie „Anadolu”, aflat în topul celor mai renumite clinici de tratare a cancerului. Artistul a mers în Turcia împreună cu fiul său adoptiv, Marius, întâlnindu-se cu medicul Zafer Gulbas specializat în transplant de măduvă osoasă.

„Cu Marius, fiul meu, la spitalul de oncologie Andalou, din Turcia” a scris artistul pe facebook.
Vizita la clinica din Turcia s-a făcut la câteva zile după ce Mitropolia Ardealului a dat verdictul că preotul rămâne caterisit. Deşi încă sunt discuţii în ceea ce priveşte păstrarea hainelor preoţeşti, Cristian Pomohaci nu a renunţat să le îmbrace. Se pare că nu este prima dată când Marius este internat pentru tratament, în urmă cu câţiva ani tânărul fiind la un pas de moarte în urma unui accident groaznic cu tractorul, stând în comă câteva zile.

.

Comentarii

18/10/17 09:38
I

Nu este îmbrăcat cu straie preoțești ci doar cu reverendă (un fel de salopetă preoțească). Cu aceasta sau fără aceasta nu i se schimbă statutul actual, de caterisit; însă, e adevărat, dacă o îmbracă situația este de natură de a deruta.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]