Cristina Bugnar a venit din Maramureş cu măgărușul Alin! Marele premiu al festivalului iniţiat de Nicolae Sabău a ajuns în judeţul nostru! Alexandru Pugna, invitat de onoare

Cristina Bugnar a cucerit publicul maramureșean cu vocea ri și s-a întors acasă cu măgărușul Alin, marele premiu al singurului festival din țară care oferă nu doar premii în bani, ci și în animale. Alți 4 concurenți au plecat acasă cu 2 și 2 iepurași. Măgărușul care dă numele celebrului deja festival de la Cicârlău, „Alină-te dor, alină” a fost disputat de 18 concurenți reprezentând mai multe zone folclorice din țară.
“Sper să-l pot duce acasă, la Bistrița, cu siguranță o să-l păstrez. Nu m-am așteptat să câștig, pentru că este un concurs cu renume, au fost concurenți foarte buni, care meritau, la fel ca și mine, să primească acest premiu”, a declarat câștigătoarea concursului din acest an, Cristina Bugnar. Artistul Nicolae Sabău, de numele căruia se leagă organizarea acestui festival, a arătat că premiile originale vor da și pe mai departe farmec evenimentului. Și îndrăgitul intrepret a avut parte de o mare surpriză, în cadrul manifestării fiindu-i decernat titlul de cetățean de onoare al județului Maramureș, iar alături i-au fost: Angela Buciu, Florica Bradu, Elise Stan, realizatoarea TV, Petrică Mureşan. Anul acesta, preşedinte al juriului a fost Alexandru Pugna, îndrăgitul interpret al cântecului năăsudean susţinând şi un recital apreciat de public.
A fost o manifestare muzicală de suflet dăruită băimărenilor de inegalabilui şi mereu tânărul Nicolae Sabau, la împlinirea a 85 ani de viaţă şi a 65 ani de carieră muzicală. La mulţi ani şi din partea noastră!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]