Cristina Iurisniți (USR): Președintele Iohannis a ales echilibrul și stabilitatea dar această desemnare e toxică

Deputatul USR de Bistrița-Năsăud, Cristina Iurisniți a reacționat și ea la desemnarea de către președintele Klaus Iohannis a noului premier al României, în persoana Vioricăi Dăncilă:

Am aflat vestea demisiei premierului la ICR Paris unde intr-un demers firesc de sarbatorire a Zilei Culturii Romane se aducea un omagiu Anului Centenar printr-un recital Enescu.
Dar 2018 a inceput cu bulversari, instabilitate politica pe care o condamn cu fermitate.
Constatam cu amaraciune că singurul criteriu de alegere a premierului la PSD este obediența față de liderul suprem și satisfacerea intereselor acestuia de a scăpa de justiție și de a-și menține averea.
Anul trecut, Viorica Dăncilă s-a remarcat ca o susținătoare înflăcărată a OUG 13 și a tuturor modificărilor legilor justiției, prin declarații și scrisori în Parlamentul European, legate de protestele civice.
USR considera ca aceasta alegere este o palma la adresa cetatenilor responsabili, care isi doresc o Romanie moderna, cu un stat de drept functional.
Se pare ca Iohannis a ales echilibrul si stabilitatea dar aceasta desemnare e toxica tocmai prin faptul ca din nou Dragnea e in spatele unor ticaloase jocuri politice!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5