Cristina Iurişniţi, ziua deputat, seara protestatar în Piaţa Universităţii

În jur de 3000 de protestatari s-au aflat în Piaţa Universităţii la mitingul organizat împotriva deciziei Ministerului Justiţiei de a supune aprobării Ordonanţei de Urgenţă privind modificarea Codului Penal şi a graţierii unor pedepse. Deputatul bistriţean Cristina Iurişniţi a fost prezentă la proteste alături de colegii din USR. „Cristina Iurişniţi, ziua deputat, seara protestatar în Piaţa Universităţii, alături de Nicuşor Dan, solidari cu cei ce îşi exprimă nemulţumirea cu privire la viitoarea OUG – graţierea şi înjumătăţirea pedepselor”, scrie pe pagina de socializare a USR Bistriţa-Năsăud.

Comentarii

19/01/17 14:48
THEO

Cine a votat-o și pe asta în județul Bistrița-Năsăud?Vă știam oameni serioși.

19/01/17 17:52
alegator

Stimată doamnă profesor
Dacă va faceti un titlu de gloarie, cu ieșitul in stradă sunteți în afara politicii și democrației, ingaduiti-ne atunci sa nu vă mai purtăm respectul nostru și v-am ruga să aveți putină decență ca să nu-i spunem rușine.
1. Fiind începătoare în ale politici vă reamintim faptul că, democrația inseamnă voința majoritații si nu teroarea unei minorități frustate de propria-i neputință.
2. Locul in care opoziția iși expune punctele de vedere este parlamentul, iar deciziile se iau prin vot.
3. Va reamintim că în istoria recentă a ultimilor 5 ani ne-a fost nesocotit votul de doua ori, cu ajutorul unor zone obscure deloc democratice. De data aceasta in mod sigur îl vom apăra!
4. Ne-ar bucura ca in calitate de opozitie sa veniți în parlament, cu soluții alternative concrete mai bune, la sistemul penetenciar, ca noi muritorii de rand sa nu mai plătim amenzi grele la CEDO. Dacă veniți cu ele si sunt viabile data viitoare va votăm pe dv.
5. A veni cu strada nu știm a cui, ca mijloc de presiune a unei minoritați vocale manipulate, infestate cu agitatori de profesie, când sistemul penetenciar este asemănator unui autobuz supra aglomerat in care sunt inghesuiti cu forța, mereu alți călători, iar pentru acest disconfort cineva vrea ca să plătească suplimentar, tot călătorii, pentru noi ăia mulți si tăcuți..., este prea mult...!
6.Vă mai reamintim că în timp ce se vorbește ca beneficiari ai amnistiei doar despre Dragnea și presupușii penali din PSD este trecută în tăcere prezența si beneficiile mai multor penali din din cadrul partidelor fără busolă aflate in opoziție, de care nu se suflă o vorbă.Oare nu este un soi de nerușinare?
7. Va rugăm mai ușor cu ”țambalul” pe scări..faceți pustiul de bine și nu aruncați țara în haos...indiferent ce ONG-uri obscure vă cheamă în stradă!

20/01/17 10:25
Cititor de Bistrita

Lasati-i mai sa urle, sa strige si sa zbiere, ca si oile si magarii de la stana , care zbiara una-ntr-una... si au iarba... si ba , pentru ca asa le este in " structura" lor ! ! !
Dupa "ei" , democratie, inseamna doar ceea ce vor ei , atat. Oricum, vor bea apa de unde si cand vor ciobanii , nicidecum de unde cand si cum zbiara ei/ele ... !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5