Crucea Roşie Beclean, schimb de experienţă cu voluntarii de la Crucea Roşie din Austria

O delegaţie austriaca din oraşul Scharding a vizitat recent oraşul Beclean pentru un schimb de experienţă cu voluntarii de la Crucea Roşie Beclean, în proiectul ,,ASISTENŢA SOCIALĂ LA DOMICILIU”.
Proiectul „ASISTENŢA SOCIALĂ LA DOMICILIU” este reprezentat de activitatea voluntarilor care asigură beneficiarilor suport psihologic prin activităţi simple precum comunicarea, plimbările, cumpărăturile, plata unor facturi şi altele.
Scopul acestui proiect este alinarea suferinţei şi singurătăţii persoanelor vulnerabile cu venituri mici sau fără venituri. Schimbul de experienţă a pornit de la iniţiativa preşedintelui de la Crucea Roşie Scharding (Austria), Wolfgang Wagner, care împreună cu alţi opt voluntari şi-au dorit să ajute, cot la cot cu voluntarii de la Crucea Roşie Beclean, beneficiarii proiectului.
Voluntarii din Austria au rămas impresionaţi de modul în care se desfăşoară proiectul organizat la Beclean, iar preşedintele Wolfgang Wagner a lăudat echipa formata la Beclean, precizând ca este un exemplu de urmat şi de alţi tineri.
„Am rămas impresionat de problemele cu care se confruntă beneficiarii acestui proiect. Mă bucur şi vă felicit în acelaşi timp ca sunteţi un sprijin pentru aceştia şi un exemplu bun de urmat şi de alţi tineri” – sunt cuvintele pe care preşedintele din Scharding le-a adresat voluntarilor de la Beclean.
Voluntarii de la Crucea Roşie Beclean se bucură de sprijinul pe care Crucea Roşie Scharding îl oferă acestora şi promit că la Beclean vor găsi mereu o echipa pregătită sa sară în ajutor persoanelor vulnerabile.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5