CS Drumarul, medalie de argint pe echipe, la Turneul Internaţional de Judo de la Oradea

La finele săptămânii, la Oradea a avut loc prima ediţie a Turneului Internaţional de Judo “Memorialul Buşanu Ionel & Buşanu Valentin”, competiţie la care au participat peste 150 sportivi, din ţară şi străinătate, la categoria Under 13 şi Under 13.

CS Drumarul Bistriţa a reuşit să se claseze al doilea, pe echipe, după ce a câştigat patru medalii de aur prin Adriana Pop, Nicoleta Biţa, Darius Căluşeri si Răzvan Gătej şi un bronz prin Lucian Pop.

Tot o medalie de bronz a câştigat, la openul masculin, categoria 46 kilograme, Răzvan Gătej.

În afara concursului, Denisa Barteş a câştigat medalia de aur. „Menţionăm pentru cei curioşi că în acest an ne-a părăsit una din sportive, Alessia Clapa plecând în Anglia, la un club de judo. Participând la primul concurs din Anglia, a obţinut deja medalia de aur. Aceasta ne-a transmis mulţumirile sale pentru clubul unde s-a format, dar şi aprecierile din partea antrenorului actual”, ne-a declarat Ioan Pop, preşedintele CS Drumarul Bistriţa.

Preşedintele clubului bistriţean a mulțumit staff-ului SC Lucrări Drumuri și Poduri SA pentru asigurarea condițiilor de antrenament. 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]