CSM Bistriţa a pierdut primul meci din 2017, la un gol diferenţă. Deputatul Daniel Suciu: Urât meci, stricat de doi arbitri din Dâmbovița. Sper să nu îi mai văd niciodată la Bistrița

"Nu intenționam să spun nimic de meciul de handbal de astăzi, dar nu mă pot abține. Fetele noastre de la CSM au pierdut la un gol meciul cu Zalăul lui Tadici. Urât meci, stricat în văzul unei săli arhipline de doi arbitri din Dâmbovița. Decizii de neînțeles, rânjete largi in pauze și dispreț față de acest sport. Sper să nu îi mai văd niciodată la Bistrița. Au tolerat neputincioși urletele și presiunea lui Tadici, au tras cât au putut împotriva echipei noastre și pentru asta sper să iasă la pensie. Chiar dacă puteam trece peste toate astea, cu un joc mai atent, sper ca arbitrajul de azi să nu fie un semnal că CSM Bistrița e prea sus. La final...lacrimile jucătoarelor noastre nu le mai ia nimeni înapoi. Și nici furia celor aproape 1000 de bistrițeni din tribune. Până la urmă, suntem aceeasi echipă" spune deputatul Daniel Suciu.
Primul meci al echipei noastre din anul 2017, contând pentru etapa a 12-a a Ligii Naţionale, contra HC Zalau a fost pierdut cu 28 la 27, la pauza 13-11 pentru Zalău. Echipa noastra pierde confruntarea cu echipa antrenata de Gheroghe Tadici, la capatul unui meci controversat. Dupa o prima repriza in care HC Zalau a inceput bine, echipa bistriteana si-a revenit, egaland si chiar conducand in decursul partidei.
Pentru CSM Bistrita au jucat:
Ana Maria Mazareanu, Cristina Sintamarean, Laura Pristavita (3 goluri), Szilvia Szabo (1), Simina Vezentan, Andrada Maior Pasca (1), Irina Ivan, Marinela Gherman (1), Oana Cirstea (3), Daniela Crap (3), Denisa Dorhoi, Andreea Barbos, Oana Chirila (7), Magdalena Paraschiv (3), Daniela Ratiu (3), Gabriela Preda (2).
La finele anului, CSM Bistriţa ocupa locul 7 în Liga Naţională, cu 15 puncte, în timp ce HC Zalău este pe locul 3, cu 19 puncte.
În ultima etapă a turului, în 15 ianuarie, Bistriţa va avea o partidă dificilă cu CSM Roman, în deplasare, pentru ca în retur, prima partidă să fie programată în 19 ianuarie, la Brăila, în present ocupând locul 2 în campionat. Bistriţencele vor mai juca acasă doar în 26 ianuarie, cu SCM Craiova.

.

Comentarii

09/01/17 06:58
Aliii

Cai de capul tau, mai nimurugule. Mare specialist
in sport mai esti. Habar nu ai de sport, nu
ai inteles nimic din ce a fost pe teren.
Dar, astia sunt conducatorii nostrii. Niste nulitati absolute.
Pline de tupeu si , atat.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]