CSM Bistriţa, victorie mare cu Deva. Peste 1000 de bistriţeni şi-au susţinut echipa etalon

Nu mai puţin de 1080 de persoane au asistat astăzi la partida dintre CSM Bistriţa şi CSM Cetate Devatrans, derby-ul seriei B din Divizia A la handbal feminin. Peste 100 de bistriţeni au rămas pe dinafară, asta pentru că toate locurile au fost ocupate, iar forţele de ordine nu au vrut să rişte nimic. Publicul a înţeles miza partidei şi le-a susţinut pe fete mai ales în momentele dificile, şi au fost câteva emoţii în partea a doua a partidei.

În prima repriză, bistriţencele au început foarte bine, conducând până în minutul cu 3-0, adversarele înscriind doar din minutul 7. Au fost şi momente când diferenţa a fost de 5 goluri, dar după 30 minute, tabela indica 14-11. La reluare, meciul a devenit mai strâns, hunedorencele reuşind să egaleze la 19. Inspiraţia de a o băga în teren pe Cristina Andriţă, paradele Claudiei Cetăţeanu, dar şi faptul că Andrada Maior-Paşca a făcut apărare „om la om” cu principala marcatoare au făcut diferenţa, 31-23.

Antrenorii Horaţiu Paşca şi Radu Moldovan le-au avut disponibile pe Claudia Cetăţeanu şi Roxana Caragea (portari), Simina Vezentan (2 goluri marcate), Andrada Maior-Paşca (6), Oana Cârstea (5), Reka Tamaş, Cristina Andriţă (4 goluri), Ioana Tamaş (3), Oana Chirilă (7), Geta Diniş-Vârtic (4), Alexandra Ciunt, Szabo Silvia, Andreea Bărbos,Lia Cira, Szabo Iulia, Denisa Dorhoi.

În ultima etapă din tur, Bistriţa va juca, în deplasare, cu Naţional Braşov, formaţie aflată pe locul 6. Practic, echipa îşi poate consolida poziţia de lider al clasamentului, apropiindu-se de îndeplinerea obiectivului: promovarea în Liga Naţională. Mai mult, echipa clasată pe primul loc în serie va juca în optimile Cupei României, în aprilie 2016, cu Rapid Bucureşti.

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]