Cu “Impact-ul” prin comunitate

Prof. Maria Ilovan

În cadrul Proiectului de voluntariat “HAPPY BIBLIO ACTIVITY“, elevii de la Școala Gimnazială “Iacob și Ioachim Mureșanu” Rebrișoara au organizat un târg cu decorațiuni de Crăciun (globuri, steluțe, aranjamente pe cetină de brad, felicitări). Produsele au fost confecționate de membrii clubului Impact, din material reciclabile, neconvenționale sub atenta îndrumare a liderilor IMPACT: prof.  Maria Bodiu, prof.  Adriana Tofeni și prof. Ilovan Maria  și doamnei prof. de educație plastică Oana Cepoi.

Decorațiunile de Crăciun au fost expuse duminică la Biserica Ortodoxă din Rebrișoara, unde la ieșirea de la Sf. Liturghie, rebrișorenii au putut să contribuie la susținerea proiectului, cumpărând toate produsele. Proiectul își propune realizarea unui spațiu cu valențe instructiv – educative în care elevii să descopere / redescopere plăcerea de a citi.

Ne bucură faptul că ISJ Bistrița – Năsaud, prin prof. dr. Dan Aurelia, insp. pentru educație permanentă, a remarcat că marele câștig este cel al interacțiunii dintre școală și comunitate, atunci când cele două entități colaborează și se contopesc, folosind întreg arsenalul de pârghii care le stă la dispoziție.

La buna desfpșurare a activității și a proiectului, în general,  au contribuit Fundația NOI ORIZONTURI, părintii elevilor de la club, Biserica din comuna Rebrișoara și  conducerea școlii.

                                                                                                                             

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]