Cum alegi un fotograf de nunta

Fotografiile de nunta nu sunt doar poze, ci amintirile tale. Prin urmare, este foarte important sa alegi fotograful ideal. Regula principala la alegerea unui fotograf, este ca  el sa fie un profesionist si sa iti placa ca persoana, deoarece cu el vei imparti  o zi importanta din viata ta. Trebuie sa ai incredere ca el va sti sa redea emotiile, sentimentele si, cel mai important, amintirile viitoare ale nuntii.

In primul rand, decide ce doresti de la fotograful de nunta si de cate ore ai nevoie de el in ziua nuntii tale.  De aceste cerinte va depinde alegerea unui profesionist. Cu cat este mai clar rolul fotografului la nunta ta, cu atat mai bine fotografului ii va fi mai usor sa lucreze cu tine si atunci vei fi incantat sa te uiti la albumul tau de familie. Este esential sa alegi un fotograf  local, spre exemplu, daca sunteti din Oradea, nu are rost sa alegi un fotograf din celalalt colt al tarii, intrucat pot intervenii probleme de comunicare, deplasare etc.

Decide ce stil doresti sa vezi in fotografiile tale de nunta: clasica sau mai experimentala? Decide ce stil de fotografii doresti si cauta un fotograf care lucreaza in acest stil. Determina in prealabil locatia realizarii fotografiilor de nunta, deoarece acest lucru trebuie sa completeze conceptul general al sarbatorii si sa fie convenabil din punct de vedere geografic.Un fotograf de nunta din Oradea cunoaste bine locurile unde se fac cele mai frumoase fotografii, care va vor ramane amintiri peste ani si ani.

Si, bineinteles, acorda atentie nu doar portofoliului fotografului, ci si cat de mult il agreezi ca persoana. Ar trebuisa fie placut si confortabil sa lucrezi cu fotograful, deoarece nu te vei simti constrans, iar fotografiile se vor dovedi a fi naturale si vii. Un fotograf profesionist pentru nunta poate fi gasit atat pe site-ul personal al acestuia, in retelele de socializare, printre prieteni, cunostinte sau rude.

De obicei, fotograful solicita o plata in avans pentru a se asigura ca nu vei anula totul in ultimul moment. Tu, la randul tau, trebuie sa fii sigur ca fotograful va fi exact la nunta ta, ca imaginile vor fi calitative, iar fotograful va fi constiincios.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]