Cum gasesti un instalator bun

In ziua de astazi, poate fi foarte dificil sagasiti un bun instalator. Cei foarte buni sunt foarte ocupati, avand foarte multe solicitari din partea clientilor. Din pacate, cei mai multiasa-numiti „meseriasi” nu vor decat sa va pacaleasca luandu-va banii fara a-si face bine treaba. Sfaturile noastre va vor ajuta sa evitati acest lucru si sa gasiti un instalatorBucuresti:

1.Verificati daca are atestat de instalator

Cea mai importanta regula este sa fii sigur cacel pe care il angajezi este licentiat si are asigurare pentru a te proteja atat pe tine cat si proprietatea vecinului in caz de catastrofa.

2.Obtineti doua sau mai multe referintesi cititi recenzii online.

Ii puteti cere instalatorului la care vreti sa apelati sa va arate o parte din lucrarile pe care le-au executat pana acum. De asemenea, cautati pe site-ul si pagina de facebook pentru a verifica recenziile facute de fostii clienti.

3.Intrebati-l de cat timp functioneaza firma.

          In felul acesta iti vei da seama daca ai de-a face cu un meserias (cu o firma) care risca sa te lase balta. Teoretic, firmele de renume, functioneaza de mult timp pe piata, in timp ce firmele neserioase dispar peste noapte dupa ce au dat un „tun”. Din pacate, aceasta nu este intotdeauna o garantie.

4.Cereti oferte de preturi si din partea altora

Este bine sa obtineti o alta oferta de pret pentru lucrarea dumneavoastrasi din partea altor instalatori/firme.

5. Intrebati de garantie

          Este important ca instalatorul pe care il angajati sa va garanteze ca veti primi banii inapoi daca lucrarea se dovedeste proasta, asa cum garanteaza instalatorii de la 07Handyman. Altfel spus, daca la cateva zile dupa ce a fost executata lucrarea, tevile cedeaza si va inunda casa dvs si pe a vecinilor, sunteti despagubit?

6. Un instalator care da preturi prin telefon nu este un bun instalator.

Din perspectiva unui instalator si a clientului, nu este nimic mai rau decat ca instalatorul sa spuna ca lucrarea te va costa X lei si dupa ce ajunge la locuinta ta sa spuna ca te costa mai mult pentru ca nu a tinut cont de nu stiu ce factori complicatori.

7. Cereti vecinilor sau prietenilorrecomandariin domeniul instalatiilor sanitare

Cea mai buna modalitate de a gasi un bun instalator este sa aveti recomandari de la oamenii in care aveti incredere. Adresati-va unui prieten, unei rude sau unui coleg in care aveti incredere pentru o recomandare.

.

Comentarii

28/09/17 11:05
Cititor

Va spun eu : CAUTATI-I IN STRAINATATE !
Cei ramasi acasa, ori sunt pensionari de cand lumea... si lucreaza incet si foarte scump , ori sunt incepatori ... si sunt niste " fuseri " ... !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]