Cum iti gasesti sufletul pereche in mediul online?

Pentru omul modern, care este coplesit de problemele zilnice, internetul reprezinta o sursa ideala de a intalni oameni noi. Acesta este si motivul pentru care au aparut din ce in ce mai multe site-uri care faciliteaza comunicarea dintre doua parti, cum este si Likeon.ro. Femei si barbati se aduna intr-un spatiu de socializare, special creat pentru ei, unde se pot cunoaste, pot discuta si pot stabili daca se potrivesc sau nu. In cazul in care cele doua persoane se plac, discutiile se pot muta in mediul real.

Povestile de succes sunt cele care tin aceste site-uri in viata. Intermedierea comunicarii in mediul virtual a reusit sa stabileasca intalniri ce au dus la relatii serioase, de durata, unele dintre ele concretizandu-se in casatorii.

 

Care sunt principiile care guverneaza platformele online de socializare?

Distractia – utilizatorii isi pot petrece timpul intr-un mod distractiv, socializand cu diferite persoane. In felul acesta reusesc sa stabileasca legaturi noi, sa impartaseasca idei, opinii si pareri. O seara de vineri poate fi petrecuta atat in oras, cat si in fata laptop-ului, pe platforma de socializare. Distractia este garantata in ambele situatii.

Confidentialitate – convorbirile dintre cele doua persoane raman private si nimeni nu are acces la ele. Acest aspect este reglementat de politici interne. Astfel, toate informatiile primite si transmise vor ramane secrete. Nimanui nu ii place sa stie ca altcineva are acces la convorbirile sale, astfel ca site-urile pun foarte mult accent pe acest lucru.

Siguranta – daca accesezi un astfel de site, nu trebuie sa te temi in legatura cu veridicitatea informatiilor furnizate de interlocutor. Ele sunt 100% reale pentru ca sunt verificate inainte de a fi postate. Astfel, toate fotografiile si datele de identificare a persoanei sunt corecte.

 

Cum trebuie sa te comporti la prima intalnire online?

Fii deschis – nimeni nu isi doreste sa isi piarda timpul cu o persoana care are chef de joaca sau care nu e sincera. Oamenii acceseaza aceste platforme pentru a-si face prieteni noi, pentru a socializa si, in cel mai bun caz, pentru a-si gasi jumatatea. De aceea este esential sa fii deschis si sa vorbesti cat mai relaxat. In felul acesta il vei determina si pe interlocutor sa iti urmeze exemplul si sa fie cat mai deschis.

Invata sa asculti – la prima intalnire online nu trebuie sa vorbesti numai despre tine. Da-i si celuilalt sansa sa vorbeasca. Este important, atat in mediul virtual, cat si in cel real, sa inveti sa asculti. Daca vorbesti numai despre tine, il vei inhiba pe cel din fata ta si il vei determina sa se inchida in el si sa nu mai vorbeasca atat de relaxat. In cazul acesta, sansa unei a doua intalniri este destul de mica.

Pune multe intrebari – incearca sa il cunosti pe cel din fata ta intr-un timp cat mai scurt. Asta nu presupune sa ii trimiti o lista de intrebari, insa timpul pierdut nu te ajuta. Incearca sa stabilesti daca sunteti compatibili inca de la inceput. In felul acesta, sansele de a gasi persoana potrivita sunt mult mai mari.

Fii sigur pe tine – stabileste scopul pentru care ai apelat la Likeon.ro si comporta-te ca atare. Nu da nimanui sperante si nu prezenta imagini care nu au legatura cu realitatea.

 

 

test2

Comentarii

18/12/16 11:31
Cititor

Daaaaa... " pe dinafara-i vopsit gardul " ... " si-n launtru " bate-amaru " ... !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]