Cum să stilizezi un colțar de living? Află aici!

Canapele tip colțar sunt perfecte pentru relaxare în familie și pentru adunarea tuturor, fără a pierde din confort și stil. Cel mai bun lucru la aceasta este că oferă opțiuni de șezut flexibile. Poți să te întinzi confortabil pe una cu un capăt de șaibă sau, dacă ai un scaun de picior potrivit, acesta poate fi mutat în funcție de necesități.

 

Cum se pozitionează și stilizează un colțar?

Realist vorbind, aceasta este una dintre cele mai mari investiții în mobilă pe care o vei face, așa că alege-ți un colțar extensibil care îți va oferi ani de fericire și poți începe designului camerei pornind de la acest element. Există mai multe spații în care poți introduce un astfel de corp, cum ar fi bucătăria sau balconul, dar, de cele mai multe ori, este preferat livingul. 

Când vine vorba de canapele de colț, există și câteva sfaturi cheie pentru design. Acesta te ajută la determinarea aspectului camerei de zi și poate deveni rapid punctul focal. Cu toate acestea, unele modele pot face ca spațiile mai mici să se simtă înghesuite, dacă nu sunt integrate corect într-un living. 

În cazul în care încăperea ta nu beneficiază de lumină naturală, încearcă să adaugi o lampă de podea în spatele colțarului, pentru a face camera mai luminoasă și mai atrăgătoare. În spații mai mici, optează pentru un model ridicat de la sol, cu ​​picioare elegante și moderne, pentru a permite iluminarea în jurul camerei și oferirea un aspect aerisit și primitor. În cazul în care este posibil, lasă locul liber în jurul acestei piese de mobilier, pentru a-i da importanța cuvenită în living și nu înghesui altă mobilă pe lângă el. 

Și cum rămâne cu accesoriile? Ia în considerare perne brodate strălucitoare, care completează alte ornamente, pentru un plus de stil. Acestea pot adăuga o culoare la decorul neutru sau pot închega tot aspectul, dacă sunt folosite culori mai închise și îndrăznețe pe perete. Nu trebuie să îți faci griji cu privire la schimbarea anotimpurilor - husele pentru perne sunt o modalitate excelentă de a reîmprospăta aspectul camerei fără a fi nevoie să cheltuiești o avere.

Nu în ultimul rând, nu uita să ai în vedere întregul design al camerei. După ce ai găsit colțarul perfect, este important să nu neglijezi restul încăperii. Există modalități de a face ca întreagul spațiu să iasă în evidență, ținând în continuare atenția asupra piesei centrale. Adaugă un covor elegant pe pardoselile din lemn pentru o atmosferă plăcută, confortabilă, și încorporează alte piese, cum ar fi măsuțele de cafea, arta de pe perete și accesorii, pentru a reuni întregul aspect. 

În concluzie, un colțar de living poate fi o piesă centrală în camera ta, dar, în același timp, poate fi o piesă de mobilier de care te poți împiedica, atunci când nu îl poziționezi corect. Pentru a integra perfect un astfel de obiect în casa ta, citește acest ghid și vei reuși să aduci un plus de stil căminului tău.

Sursă: pinterest.com

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5