Cunoaşte şi protejează patrimoniul cultural naţional! Elevii de la Infoel, alături de poliţişti la Casa Argintarului

Elevii Colegiului Tehnic INFOEL din Bistrița sunt educați și încurajați, prin activități practice, să protejeze patrimoniul cultural național.

Polițiștii bistrițeni au desfășurat activități preventive în cadrul proiectului ”CUNOAŞTE ŞI PROTEJEAZĂ PATRIMONIUL CULTURAL NAŢIONAL”, desfăşurat la nivel naţional în parteneriat cu Fundația Collegium XXI, cu ocazia campaniei ,,Şcoala altfel – Să ştii mai multe, să fii mai bun!”

"Cu această ocazie, 45 de elevi din cadrul Colegiului Tehnic „INFOEL” – Bistrița, însoțiți de polițiști din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale și Prevenire a Criminalității au desfășurat ieri, 28 martie a.c., activități pe linia protejării patrimoniului cultural naţional.

Activitatea s-a desfășurat sub forma unei vizite la ”Casa Argintarului” din Bistrita, ocazie cu care s-au purtat discuții despre monumentele istorice din municipiul Bistrița și din împrejurimi, despre importanța protejării lor și a zonelor cu trecut istoric din județul nostru în special și din întreaga țară în general. La final, toți cei prezenți la activitate au fost premiați cu diplome de participare și brățări tricolore", se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5