Pentru braţe lucrate la scris!

Cupa Presei la Skandenberg

Cu ocazia unui an de existenţă, pe piaţa bistriţeană a site-ului citynews.ro Bistriţa în colaborare cu Florsistem şi Sangym Bistriţa, joi, 9 aprilie, de la ora 16, la Hotelul Krone din Bistriţa a avut loc un eveniment destul de important pentru cei care lucrează în mass-media locală – Cupa Presei la Skandenberg.

Într-o după-masă însorită şi o organizare impecabilă, aducându-şi contribuţia directorul ediţiei de Bistriţa – Citynews, Adrian Linca, ajutat de managerul hotelului Krone şi Sangym Bistriţa, Cristina Sângeorzan, aceştia făcând ca noi să ne simţim duşi de valurile acestui sport, numit skandenberg.

Pentru moment am uitat de grijile cotidiene, lăsând pixul şi hârtia altor colegi de-ai noştri pentru criticile mai mult sau mai puţin aduse.

Am avut ocazia, pentru prima dată, să punem cotul pe o masă de skandenberg omologată competiţiilor oficiale de producţia renumitei firme bistriţene Florsistem. După o luptă destul de dârză, vă prezentăm clasamentele la băieţi şi fete: locul III – Mirela Tot – Radio Transilvania, locul II – Geta Sângeorzan – TV Bistriţa, locul I şi campioană – Ionela Pahone – Radio Transilvania. La băieţi, locul III – Cristian Vrăşmaş – AS TV, locul II – Cristian Berari- AS TV, iar locul I – Alin Savastian – Realitatea TV. Bineînţeles că la un astfel de eveniment nu se putea lăsa decât cu bârfe, cine şi cum a câştigat, blaturi dacă au existat, alize pe ascuns etc. Dar suntem siguri că aceşti organizatori au premiat concurenţii primelor locuri cu cupe foarte frumoase, diplome, tricouri, şi de ce nu, dar fără valize, ci în plicuri, cu sume de bani. În final, organizatorii acestui eveniment au adus mulţumiri tuturor particinapnţilor şi totodată felicitându-I pentru sportivitatea de care au dat dovadă.

USR-PLUS

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]