În curând, la Bistrița un nou centru comercial ! FilExpo - investiție locală cu capital 100% românesc

Locuitorii cartierelor Viișoara și Sigmir, dar și cei care stau în zona de sud a orașului ori sunt în tranzit, își vor putea face cumpărăturile dintr-un nou centru comercial care își va decide în curând porțile pe Calea Clujului la nr. 61.

Situat lângă de benzinăria Socar, centrul comercial este o investiție locală cu capital 100% românesc. Va funcționa la parterul unei clădiri multifuncționale, cu trei etaje care are la dispoziție o parcare generoasă cu 200 de locuri.

Centrul Comercial FilExpo va găzdui:

Un supermarket

Un Depozit EnGros & EnDetail cu următoarele departamente: produse alimentare, răcoritoare, băuturi alcoolice, detergenți, produse de igienă, produse pentru copii, mase plastice, electrice, țesături, casă și grădină, îngrijire și hrană animale și raionul special cu produse de sezon.

Centrul va avea şi un stand/ departament/ raion cu produse 100 % româneşti, încurajând astfel  comercializarea produselor autohtone atât la raft cât şi prin organizarea târgurilor şi expoziţiilor cu profil bio, produse romăneşti, hand made, etc.

O zonă expozițională exterioară oferită spre închiriere pentru expunerea diverselor mărfuri care nu se pot comercializa într-un spațiu închis, cum ar fi mașini sau mașinării agricole, diverse structuri de lemn, metal, materiale de construcții. Personalul centrului comercial va oferi consultanță de vânzare pentru mărfurile expozanților.

Spațiu de birouri de închiriat la etajele  2 și 3 ale clădirii.

În viitor se va amenaja și un spațiu de joacă pentru copii și o zonă café&food.

Investiția în acest nou complex comercial este 100% cu capital românesc făcută de investitor local. Se va deschide la jumătatea anului în curs, în lunile mai –iunie.

În această perioadă compania caută să angajeze 8 vânzătoare/vânzători, 2 manipulanți marfă, 1 secretară, 1 manager de magazin/depozit. Experiența în domeniu este un avantaj

Contact : 0744355428, 0744163836 

e-mail [email protected]

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]