Cursuri certificate organizate de Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa Năsăud

Două noi serii de cursuri – Comunicare în limba germană şi Manager proiect - debutează în luna octombrie, în organizarea Camerei de Comerţ şi Industrie Bistriţa Năsăud. Programele se adresează persoanelor care doresc să-şi dezvolte competenţele în cele două domenii.

Camera de Comerţ şi Industrie Bistriţa Năsăud este unul dintre cei mai importanţi furnizori de formare profesională din judeţul Bistriţa Năsăud, având un portofoliu diversificat de programe, care includ: iniţiere în competenţe antreprenoriale, informatice, administrator pensiune turistică, comunicare în limbile engleză şi germană, perfecţionare şi specializare in domeniile formator, contabil, manager de proiect, inspector resurse umane, specialist în managementul deşeurilor, cadru tehnic cu atribuţii în domeniul PSI şi de calificare în ocupaţiile de presator mase plastice şi operator la maşini cu comandă numerică. Toate aceste cursuri sunt certificate de Ministerul Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului şi Ministerul Muncii, Familei şi Protecţiei Sociale, cursanţii care promovează examenul final obţinând certificate cu recunoaştere naţională precum şi drepturile legale conferite de aceste certificate.

În scopul corelării competenţelor resurselor umane cu exigenţele angajatorilor şi cu cerinţele de pe piaţa muncii, în a doua jumătate a lunii octombrie vor fi organizate două serii de programe de formare, una de iniţiere în limba germană - 52 de ore şi una de specializare în domeniul manager de proiect -70 de ore.

Cursurile vor avea loc la sediul CCI BN, din Bistriţa, str. Petre Ispirescu, nr.15A, iar termenul limită de înscriere este 15 octombrie 2013.

Informaţii suplimentare şi înscrieri la Compartimentul de Formare Profesională al CCIBN, Bistriţa, Str. P. Ispirescu, nr.15A, tel./fax 0263-230640, email [email protected].

USR-PLUS

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]