Daniel Gheorghe Rus, sportivul legitimat şi pregătit de mult regretatul antrenor emerit Ioan Zanca, a fost din nou dublu medaliat la Campionatele Naţionale de Juniori l

     La sfârşitul săptămânii trecute, la Piteşti s-au desfăşurat Campionatele Naţionale de atletism destinate juniorilor l. Aşa cum ne-a obişnuit acest valoros sportiv în ultimii ani, Daniel Gheorghe Rus şi de această dată a reuşit, în ambele probe la care a participat (3000m/5000m), să urce de două ori pe podium.

În proba de 3000 m a reuşit să devină vicecampion naţional, câştigând medalia de argint, iar în proba de 5000 m a obţinut medalia de bronz.

Aceste rezultate îi dau posibilitatea să reprezinte România în proba de 3000 m, la Campionatele Balcanice de juniori 1 care vor avea loc în Cluj-Napoca, în perioada 2-3 iulie.

Imediat după această competiţie, Daniel Gheorghe Rus va fi singurul atlet junior 1 care va reprezenta România la Campionatele Europene de Alergare Montană, desfăşurate în Zermatt/Elveţia, în perioada 5-8 iulie.

prof. Silvia Zanca Mureşan

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5