alp

Daniel Suciu: Capul sus dragi prieteni, viața merge înainte

"Sângeorzul a ales. Felicitări învingătorilor! Chiar dacă personal resimt înfrângerea, gândul meu se îndreaptă spre cei care și-au pus încrederea în mine. Pentru ei e mai greu decât pentru mine. Capul sus dragi prieteni, viața merge înainte. Vă mulțumesc din suflet pentru susținerea și pentru votul dumneavoastră. A fost o onoare să vă fiu alături. Mulțumesc celor 2000 de sîngeorzeni care m-au susținut, această susținere mă obligă să susțin dezvoltarea orașului în continuare. Doamne-ajută!" a declarat Daniel Suciu după aflarea rezultatelor.

.

Comentarii

06/06/16 05:55

O prima constatare dura. Cine v-a pus sa va pozati, ba mai mult, sa-l aduceti si la Sangeorz pe condamnatul Dragnea? Si inca ceva. Daca mediocrii v-au pus deoparte si nu va veti regasi pe lista parlamentarelor din toamna?

06/06/16 10:27
Vizitator

Buimacit dupa aceasta lovitura naucitoare, generata de pierderea alegerilor acest PSD-ist mediocru, a formulat o fraza idioata in care cuvantul "sustinere" este repetat de 3 ori: "Mulțumesc celor 2000 de sîngeorzeni care m-au SUSțINUT, această SUSțINERE mă obligă să SUSțIN dezvoltarea orașului în continuare."

07/06/16 15:28
ionut

Date dreq..de fraier....care ai vrut u sa faci oe grozavu..la sg bai..mars la capitala

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]