Daniel Suciu propune un parteneriat între Sângeorz-Băi şi Parva pentru un proiect unicat: un parc de aventură, sat de vacanță și telegondolă între cele două localităţi!

Deputatul Daniel Suciu, candidat al Alianţei pentru Bistriţa-Năsăud la funcţia de primar al oraşului Sângeorz- Băi, anunţă proiectul care va dezvolta oraşul-staţiune.

„Am bătut palma cu Ioan Strugari, prietenul și vecinul nostru pentru un parc de aventură, sat de vacanță și telegondolă între orașul nostru și Parva. Ne bazăm pe Radu Moldovan și noi mereu facem ceea ce spunem!  În 2016, mi-am dorit să vin acasă, la Sângeorz, din foarte multe motive. Unul dintre acestea este că suntem într-o gură de rai. Am de gând, alături de prietenul meu, Ioan Strugari, să facem ăntre Sângeorz-Băi şi Parva, un proiect cum nu s-a mai văzut în România. Mulţi m-au întrebat cu ce vin eu pentru Sângeorz şi care sunt ideile mele, proiectul meu.

În 2017, am pus într-o hotărâre de Guvern, pentru Sângeorz-Băi, două proiecte finanţate 90% - un parc de aventură şi un sat de vacanţă. Domnului primar nu i-au trebuit, pentru că avea alte gânduri. Dar acum e momentul să vă spun ce fac împreună cu prietenul şi vecinul nostru de la Parva, ce vom face împreună, în beneficiul tuturor locuitorilor şi din Sângeorz Băi şi din Parva. Cred că de peisajul acesta minunat trebuie să se bucure cât mai mulţi oameni. Vă anunţ că îmi voi folosi toate cunoştinţele la nivel european, la nivel naţional, toţi oamenii care pot influenţa lucrurile pentru a face împreună cu primarul comunei Parva o telegondolă de la Sângeorz-Băi la Parva, un parc de aventură,  care să aibă povestea borcutului în prim plan, aici Ioan Strugari va face un sat de vacanţă şi această zonă, Sângeorzul nostru, va arăta cu totul şi cu totul altceva”, declară Daniel Suciu.

Acesta susţine că nu va intra în războaie inutile, pentru că trebuie să construiască la Sângeorz-Băi. „Noi suntem împreună pentru un proiect cum nu s-a mai văzut în România, şi atât eu cât şi Ioan Strugari garantăm pentru acest lucru. Nu uitaţi, întotdeauna alegerile noastre în viaţă ne definesc şi suntem ceea ce alegem. Am foarte mare încredere în voi”, spune Daniel Suciu.

Primarul Ioan Strugari de la Parva i-a urat succes lui Daniel Suciu, menţionând că aşteaptă „cu mare drag ca sângeorzenii să gândească pozitiv pentru zona aceasta, care este una superbă”, de unde poţi privi şi pe Dumnezeu în sus, dar şi frumuseţea peisajului.

 

 

Comentarii

12/08/20 10:59
Remus

"Ţara arde şi baba se piaptănă!" Incă o dovadă că pe acest Daniel Suciu nu prea îl duce capul. Pe vremea când a fost Ministerul Dezvoltării acest Daniel Suciu, un neica-nimeni, se lăuda in gura mare că el a deschis finantarea pentru construirea Salii Polivalente la Unirea. Ce rost are să mai faci o Sală Polivalenta la dracu-n praznic, pe pasunea din Unirea, când asta nu-i o prioritate pentru bistriteni deoarece Bistrita mai are o asemenea sală in oras, unde spectatorii pot ajunge foarte usor chiar pe jos.
Pe vremea când Ministerul Dezvoltării era condus de Elena Udrea, PSD-istii criticau vehement că se fac săli de sport fără rost si stadioane in pantă, in timp ce problemele cu care se confruntă comunitătile rămân nerezolvate. De data asta, Daniel Suciu pe care nu-l duce capul la mai mult, propune un proiect pentru parc de aventură, sat de vacanță și telegondolă între localităţile Sângeorz-Băi şi Parva, din categoria acelorasi tip de proiecte pe care altădată PSD-istii le criticau pe bună dreptate.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5