Daniel Suciu, propus pentru Ministerul Dezvoltării Regionale!

Deputatul Daniel Suciu a fost votat în unanimitate, în Comitetul Executiv al PSD, drept propunere pentru Ministerul Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, dar şi ca vicepremier. La Transporturi, propunerea este Răzvan Cuc. 

"Cred că Daniel Suciu îndeplinește criteriile, a arătat că poate coordona grupul PSD, a putut coordona deputații PSD, are legături cu toți președinții consiliilor județene din țară, cred că are și experiența și expertiza necesară și va fi un ministru al Dezvoltării foarte bun”, a spus premierul Viorica Dăncilă.

Daniel Suciu este secretar general adjunct al PSD şi lider de grup al PSD la Camera Deputaţilor, fiind la al doilea mandat de parlamentar.

Daniel Suciu (n. 07.11.1980, Bistriţa), este căsătorit şi are doi copii. În 1995, a absolvit Şcoala Generală Nr. 1 Bistriţa, iar în 1999, Colegiul Naţional “Andrei Mureşanu” secţia Bilingv Română-Franceză, Diploma de Bacalaureat. Este licenţiat în Ştiinţe Politice, după ce în 20013 a încheiat cursurile Universităţii “Lucian Blaga” Sibiu, Facultatea de Drept “Simion Bărnuţiu” secţia Ştiinţe Politice. În 2011 a urmat  Şcoala de Studii Academice Post Universitare “Ovidiu Şincai” Bucureşti - Master în Management Politic;

În perioada februarie 2004 - Ianuarie 2007, a fost jurnalist, la Mesagerul, dar şi corespondent la Evenimentul Zilei. În perioada ianuarie -septembrie 2007, a ocupat funcţia de director la Cancelaria Prefectului - Instituţia Prefectului Bistriţa-Năsăud, iar din septembrie 2007 până în iunie 2012, a fost consilier parlamentar. 

Pe plan politic, în iunie 2008 a fost ales consilier judeţean, fiind lider de grup. De asemenea, a fost preşedinte al TSD BN, purtător de cuvânt al PSD BN, acum fiind vicepreşedinte pe plan judeţean al social-democraţilor, dar şi secretar general adjunct al PSD. 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]