Daniel Suciu răspunde acuzelor USR BN. Prezintă cheltuielile cu deplasările externe ale deputatei Iurişniţi

Deputatul social-democrat Daniel Suciu a răspuns, printr-un mesaj pe o reţea e socializare, colegei sale de la USR, Cristina Iurişniţi, arătând că deşi huleşte Parlamentul, aceasta ar fi cheltuit circa 80.000 lei din banul public pentru deplasări în străinătate.

         „Și dacă doamna Cristina Iurișniți tot se delectează cu injuriile adresate nouă pe pagina de FB a USR Bistrița-Năsăud, ca o intelectuală veritabilă, poate le spune celor de acasă cât de grijulie este domnia sa cu banul public, cu interesul public când într-un an și jumătate a cheltuit aproape 80.000 de lei doar pe deplasări externe. Adica 800 de milioane lei vechi, să ne înțelegem. Haideți doamna profesoară, huliți Parlamentul, dar cheltuiäi-i banii cu lejeritate. C’est la vie, c’est la guerre”, a scris deputatul Suciu, pe pagina de facebook.

         Parlamentarul PSD BN nu i-a iertat nici pe alţi colegi de la USR, care au adoptat tot felul de comportamente în Parlament. 

De parcă nu a fost suficient că fac cel mai mare circ posibil în Parlament, arătând semne obscene (Ghinea), dormind (Goțiu), transformând sala de plen în videochat (Chichirău), mâncând din coșul de gunoi și postând-o ca pe o victorie, comportament decent cu fluiere, vuvuzele și huiduieli, arătând fundul tuturor (toți deputații USR), acum au ajuns să mintă ordinar. Useriștii au primit ordin pe unitate să se folosească abject de victimele infracțiunii de viol și să mintă că acestea vor fi obligate să se confrunte cu agresorii. O minciună evidentă, dar nu contează. Ei au treaba lor. Ură propagată peste tot, cu minciuni peste minciuni”, a mai transmis Daniel Suciu.

Replica vine pe fondul unei postări apărute pe pagina de facebook a USR BN în care deputaţii Daniel Suciu şi Doina Pană sunt declaraţi drept „apărătorii infractorilor”, care au votat pentru „instaurarea unui rai infracţional”, aleşi „pentru care măcelărirea codului penal, sacrificarea ordinii de drept , arucarea societăţii în haos sunt fireşti”.

 

 

 

 

.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]