Daniel Suciu reclamă ipocrizia şi gesturile de imagine ale USR

Deputatul Daniel Suciu critică ipocrizia unor colegi parlamentari, din zona Opoziţiei, care au vehiculat în timpul campaniei că sunt preocupaţi de soarta cetăţenilor, dar care la primul vot în folosul acestora au fost împotrivă.
„Vreau să vorbeasc despre un partid nou, ce-i drept, dar care văd că are nişte apucături extrem de vechi şi de păguboase. Colegii mei de la Uniunea Salvaţi România, şi filiala din Bistriţa-Năsăud, ne-au spus cât îi preocupă de mult soarta cetăţenilor şi vor să schimbe paradigma politică şi modul de a face politică. Preocuparea parlamentarilor, guvernanţilor şi a oricărui om cu funcţie de demnitate publică în România este să aducă bunăstarea cetăţenilor. În programul de guvernare al PSD am anunţat cu foarte mult timp înainte un calendar. În prima şedinţă de Guvern, în prima sesiune parlamentară, eliminăm impozitul pe venit pentru pensiile de până în 2000 lei şi CASS. Toată lumea ştia ce face PSD şi mi se pare incredibilă atitudinea celor 29 de parlamentari ai USR, inclusiv a colegei noastre din Bistriţa-Năsăud, de a vota împotrivă”, şi-a argumentat deputatul Suciu critica adusă celor de la USR.
Parlamentarul PSD a menţionat că nicio justificare nu poate explica acest vot al USR, în condiţiile în care peste un milion de pensionari din România şi din Bistriţa-Năsăud primesc bani în plus la pensie după o viaţă de muncă. În plus, Daniel Suciu a menţionat că cei de la USR se pricep la gesturi de imagine, la arătat „cartonaşe roşii”, făcând „circ în comisii” şi poze cu Cioloş.
„Fac un apel la colegii din Opoziţie să-şi înţeleagă foarte bine rolul de Opoziţie. Opoziţie nu înseamnă împotrivă şi contra cu orice preţ la orice, antisistem. De data aceasta sistemul era reprezentat de pensionarii României şi chiar cred că era un foarte bun semnal pentru parlamentari, indiferent de culoarea lor politică, să fie un vor în unanimitate. (...) Noi ne ţinem de cuvânt”, a concluzionat deputatul Suciu.

test2

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]