Daria Bolchiș, elevă în clasa pregătitoare la Lechința, a câştigat premiul pentru cea mai mare cantitate de deşeuri reciclabile colectate !

Daria Bolchiș, elevă în clasa pregătitoare la Liceul Tehnologic Lechinţa, a câștigat o bicicletă săptămâna trecută pentru că a adunat și a adus la școală 780 kg de deșeuri reciclabile din hârtie / carton, sticlă și plastic / metal.
"Ne dorim ca exemplul ei să inspire cât mai multe persoane să colecteze selectiv deșeurile reciclabile. Haideți să le punem pe toate la locul lor!", a transmis ADI DEşeuri, pe pagina de facebook.
***
10 școli din județul nostru participă la concursul de colectare a deșeurilor reciclabile ”Reciclezi pentru viitorul tău!”
Școlile gimnziale din comunele Telciu, Lechința, Măgura Ilvei, Tiha Bârgăului, Căianu Mic, Galații Bistriței precum și școli gimnaziale din Năsăud, Beclean, Sîngeorz Bai și Bistrița s-au implicat în derularea acestui ambițios concurs de colectare a deșeurilor reciclabile. Copiii învață să separe corect deșeurile reciclabile și să le pună pe toate la locul lor atât la școală, cât și acasă!
Premiile concursului sunt consistente:
10 biciclete Mountain Bike
100 boxe audio portabile
100 seturi de căști audio
Premiile vor fi acordate la începutul lunii iunie, fiecare școală participantă la acest concurs va avea setul propriu de premii pentru a stimula copiii să adune cantități cât mai mari de deșeuri reciclabile!
Operatorul de salubritate Supercom SA va asigura colectarea și transportul deșeurilor reciclabile adunate în cadrul acestui concurs.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5