De Anul Nou, în zi de naştere, Ioan Aurel Rus a slujit la Nuşeni şi a primit mulţime de felicitări ! Cel mai frumos cadou a fost reincluderea în clerul Bisericii !

sursa facebook

Ioan Aurel Rus a primit cel mai frumos cadou în prag de zi aniversară, fostului deputat şi senator PRM i s-a ridicat caterisirea. Ioan Aurel Rus a fost exclus din Biserică în anul 2004, când a fost pus să aleagă între preoţie şi politică,de către Mitropolitul Bartolomeu. Preotul a slujit pentru prima dată după aproape 10 ani de Crăciun, la bisericuţa din cadrul Centrului de Îngrijire a Persoanelor cu Handicap Nuşeni, unde este preot misionar, până la primirea unei parohii. Purtătorul de cuvânt al Mitropoliei Clujului, Bogdan Ivanov spune că hotărârea de reprimire în sânul Bisericii a fost luată de Sfântul Sinod.
Astăzi, de ziua aniversară, fiind născut chiar de Anul Nou, părintele a slujit la Nuşeni, unde a fost felicitat de credincioşi. Felicitări a primit şi de la prietenii de pe reţelele de socializare, cărora părintele le-a scris: MULȚUMESC TUTUROR CELOR CE MI-AU FĂCUT ÎNDĂTINATELE URĂRI....mulțumesc din inimă....LA MULTI ANI 2014! ANUL NOU FERICIT PLIN DE BUCURII,SĂNĂTATE,ÎNȚELEPCIUNE ȘI REALIZĂRI !"
În zi de naştere redacţia „Răsunetul” îi urează multă sănătate şi împliniri.
La mulţi ani!

.

Comentarii

02/01/14 11:00
Valeri Toderici

Felicitari,pentru d-l Parinte Ioan Aurel Rus!Era si cazul! Bine ca Tokes Laszlo,de cand a intrat in politica a ajuns din pastor direct episcop!!!.Desi este divortat,cu amanta,cu averi in jud.Bihor,cu declaratii de denigrare,neloialitate si desmenbrare a Romaniei!

17/08/17 10:13
THEO

UNGURII AU ALT DUMNEZEU MAI ÎNGĂDUITOR?!!!!!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]