De ce organizațiile de microfinanțare sunt mai bune decât băncile

Microcreditul este un produs de împrumut de la organizațiile de microfinanțare (MFO). Aceasta este o formă simplificată de acordare a unui credit, oamenii apelează de obicei la un astfel de serviciu atunci când au nevoie urgent să găsească bani aici și acum, de exemplu, pentru a cumpăra un electrocasnic etc. - https://creditprime.ro/.

Astăzi, în România, formele simplificate de creditare sunt foarte populare. Adică, majoritatea oamenilor preferă să aplice pentru bani la organizațiile de microfinanțare decât la bănci. Acest lucru se explică prin faptul că IMF-urile au un număr mare de avantaje.

Când puteți contacta o IMF

Organizațiile de microfinanțare sunt de obicei contactate în următoarele cazuri:

  • era nevoie urgentă de o sumă mică. De exemplu, o țeavă a explodat, iar acum vecinii cer rambursarea reparațiilor;
  • nu există posibilitatea de a împrumuta fonduri de la prieteni sau rude apropiate;
  • există încredere că în viitorul apropiat (de obicei într-o lună) va fi cu siguranță posibilă returnarea fondurilor.

Beneficiile contactării organizațiilor de microfinanțare

Majoritatea oamenilor aleg IMF din cauza vitezei cu care primesc fonduri. Deci, de exemplu, într-un MFO, un împrumut online la un card (https://creditprime.ro/cum-primesti-banii/pe-card/) poate fi obținut în literalmente 15-30 de minute. Și dacă acesta nu este primul împrumut dintr-o anumită organizație, atunci banii sunt creditați și mai repede - în aproximativ 5-10 minute (deoarece în acest caz datele împrumutatului sunt deja disponibile în baza de date a companiei). Atunci când contactați banca, astfel de condiții sunt excluse - aici cererea de împrumut este luată în considerare în câteva zile, iar la sfârșitul procedurii de verificare, împrumutatul poate fi refuzat cu totul. Există și alte motive pentru care majoritatea oamenilor aleg o IMF.

Comoditate

Când aplicați pentru un microîmprumut, nu trebuie să furnizați un pachet de documente, ceea ce înseamnă că nu trebuie să petreceți toată ziua stând la cozi pentru un fel de certificat. De asemenea, nu este nevoie să anunțați conducerea despre un posibil apel de la un ofițer de credite. MFO-urile eliberează credite pe termen lung, pentru asta ai nevoie doar de pașaport.

Nu vă verificați istoricul creditului

Atunci când contactați o bancă, verificarea istoricului de credit al împrumutatului este de mare importanță. Deci, dacă nu există istoric de credit (neutru) sau negativ, atunci banca poate refuza să emită un împrumut.

IMF verifică, de asemenea, istoricul de credit (trimite o cerere la biroul de credit), dar acest lucru nu este atât de important. Atunci când contactează o IMF, împrumutatul poate conta pe aprobarea cererii chiar dacă există un istoric negativ.

Promotii diverse

Organizațiile de microfinanțare organizează adesea promoții pentru a atrage clienți. Puteți profita de astfel de promoții și puteți obține un împrumut în condiții favorabile.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5