De ce sa apelezi la o agentie funerara in timpul pandemiei

Daca pana acum foarte multe persoane alegeau inca sa organizeze pe cont propriu inmormantarile, venirea pandemiei a schimbat foarte mult modul in care se desfasoara aceste evenimente si tot mai multe persoane apeleaza la o agentie funerara. Sunt mai multe motive care au facut ca mersul lucrurilor sa se schimbe, iar lucrul cu profesionistii este acum necesar chiar si in cazul inmormantarilor.

O firma funerara te ajuta sa indeplinesti conditiile de transport

Colaborarea cu o firma funerara te ajuta sa indeplinesti corect conditiile de transport. Atunci cand alegi sa colaborezi cu o astfel de firma, masina de transport va fi prezenta fie la capela, fie la spital, in functie de locul in care a avut loc decesul iar sicriul va fi preluat mentinand normele de igiena impuse. Chiar daca aceasta regula era valabila si pana acum, in mediul rural inca se mai apela la varianta transportului cu vehicule trase de animale, insa in prezent este important sa alegi cea mai buna varianta, indiferent unde te aflii.

Firma de servicii funerare asigura manipularea legala a decedatului

Inca de la inceputul pandemiei au aparut reguli speciale in ceea ce priveste manipularea persoanelor decedate. Cu siguranta ai vazut deja ca anumite persoane sunt ingropate in saci, altele cu sicriul inchis si altele normal, ca si pana acum. Anumite persoane trebuie sa fie inmormantate imediat, in timp ce pentru altele se pot pastra cele 3 zile conform datinii. O agentie funerara cunoaste aceste aspecte in detaliu si va face totul pentru ca legea sa fie respectata, ceea ce te va ajuta sa eviti amenzi mari.

Casa de servicii funerare te ajuta sa obtii rapid toate articolele de care ai nevoie

Firma funerare in Memoriam iti pune la dispozitie pachete complete pentru inmormantari, astfel incat sa poti obtine rapid toate articolele de care ai nevoie. Pe langa sicriu si cruce, tot de aici poti cumpara si prosoapele, batistele si lumanarile. De asemenea, anumite pachete pot include si florile. In acest fel nu mai este nevoie sa mergi foarte mult prin oras si nici sa intrii in contact cu un numar mare de persoane, riscand sa te imbolnavesti.

Casa funerara te poate pune in legatura cu capela

Chiar daca in oras exista mai multe capele, uneori se poate intampla ca unele dintre ele sa fie ocupate. Reprezentantii de la casa funerara sunt cei care te vor ajuta sa gasesti cea mai apropiata capela disponibila. Se stie deja ca nu mai este voie ca decedatii sa fie tinuti cele 3 zile in casa iar acum aceasta regula este si mai riguros aplicata, drept pentru care va trebui sa te conformezi si sa alegi cea mai eficienta solutie.

Toate aceste motive au facut ca lucrul cu o firma de pompe funebre sa fie cea mai buna solutie pentru un numar mare de persoane, inclusiv pentru cei din mediul rural.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5