De ce să optezi pentru un sejur în Seychelles?

Nimeni nu își poate suprima dorința de a călători și nici nu ar trebui să facă asta când la ora actuală există atât de multe oportunități de a vizita locuri deosebite. Ofertele propuse de diversele agenții de turism reușesc să încânte inimile celor ce iubesc escapadele sau vacanțele prelungite în străinătate. Un loc deosebit în care tot mai mulți își doresc să ajungă este Seychelles. O întindere magică în fapt alcătuită din 115 insule cu plaje încântătoare și nisip alb, alături de păsări exotice, jungle la fel, arbori de scorțișoară și tot felul de miracole ale naturii – așa poate fi caracterizată aceasta destinație.

Ikaturism vine în întâmpinarea celor care își fac planuri de concediu cu oferte de nerefuzat spre Seychelles. În cadrul paginii ikaturism.ro este disponibil sejurul propus de această agenție,  alături de toate costurile ce sunt incluse în prețul total al ofertei. Așadar, cine iubește clima caldă și paradisul izolat al insulelor, poate accesa site-ul pentru a se documenta cu privire la sejur și pentru a-și rezerva pachetul dorit.

Iată care sunt locurile neapărat de vizitat de turiști odată ajunși în Seychelles:

Înainte de toate, trebuie știut că orice loc vine la pachet cu numeroase locuri poate prea puțin umblate, spații mirifice, deosebite. Spre exemplu, pe unele plaje se poate ajunge doar cu barca sau eventual pe jos. Sentimentul oferit este cu siguranță unul flatant. Seychelles este locul în care turiștii au ocazia de a vedea o mulțime de plante rare, ce nu cresc în niciun alt colț din lume.

MAHE

Un loc cu totul aparte pe care oricine ar trebui să îl viziteze este Mahe, de altfel și cea mai mare insulă din arhipeleagul Seychelles. Acesta se bucură de una dintre cele mai fine plaje, accesibilă de altfel numai pe jos sau o barcă de pescuit. Traseul spre acesta include o mulțime de frumuseți ale naturii, precum stânci de granit, văi umbrite, nisipuri albe și alte astfel de atracții. Este de altfel și zona cea mai bună pentru snorkeling -  o activitate sportivă de scufundare.

MORNE

Verdele luxuriant este definitoriu, aceasta acoperind tot traseul până la Morne. Reprezintă unul dintre vârfurile cele mai înalte din Mahe, plin de lilieci, păsări tropicale, pomi diverși etc. Cei care sunt dispuși să facă o plimbare, o excursie de o zi sau două, pot traversa Parcul Național Morne, plin de surprize de altfel și care oferă cea mai splendidă vedere către Oceanul Indian.

VICTORIA

Un turist nu se poate lăuda că a fost in Seychelles dacă nu a vizitat capitala arhipeleagului. Aceasta poate fi explorată prin plimbări liniștite, mai lungi sau mai scurte, după dorință. Străzile sale sunt dominate de magazine diverse, de unde turiștii pot lua suvenituri, dar unde pot servi și specialități diverse: fructe naturale viu colorate, pesti proaspeți etc.

DIGUE

Cei care ajung în Mahe vor dori să traverseze cu feriboyul și spre Digue, mici insule de granit – absolut fermecătoare. Aici amatorii de bere pot degusta una dintre cele mai bune beri. Se pot închiria biciclete pentru plimbări relaxante pe lângă malul mării. Valurile turcoaz ce se sparg de mal într-o manieră poetică sunt pur și simplu minunate. Mândria localnicilor însă este o pasăre pe cale de dispariție, deosebită prin coloritul sau.

ARIDE

Cei care ar da orice pentru o vizită în pustiu trebuie neapărat să ajungă în Aride, o insulă ce a fost conservată aproximativ în aceeași stare ca atunci când  fost descoperită. Se poate afirma despre aceasta că este dintre cle mai bune rezervații naturale din lume.

Fără îndoială este o atracție de nerefuzat pentru iubitorii de păsări întrucât aici se găsesc mai multe specii decât pe toate celelalte insule Seychelles împreună, printre care și renumitul Porumbel Albastru.La fel este valabil și pentru cei care sunt interesați de plante – Gardenia Alba fiind una dintre puținele ce pot fi văzute aici. Sunt unele dintre acele plante rare care nu cresc în alte părți. Ca să ajungă aici, turiștii trebuie să facă mai întâi o plimbare cu barca.

BEAU VALLON

Este vorba despre un golf extrem de îndrăgit și de localnici, dar și de turiști, de altfel și o zonă destul de aglomerată, însă la fel de primitivă ca atunci când a fost descoperită. Cei care iubesc plimbările și ieșirile în oraș găsesc o varietate de restaurante deosebite, precum și zone în care se practică sporturi ca scufundările etc.

Iată câteva dintre motivele pentru care un sejur în Seychelles reprezintă o opțiune mai mult decât atrăgătoare pentru zilele de concediu. Ofertele disponibile pe ikaturism.ro au fost realizate astfel încât cei interesați să își satisfacă în sfărșit plăcerea de a vizita locurile despre care au auzit atât de multe.

.

Comentarii

14/10/17 10:41
Cititor

Ca sa ai unde-ti f... banii... !

14/10/17 15:06
ady

Şi să suferi de claustrofobie. Dacă vrei să pleci de pe insulă ce faci? Că nu rezişti acolo prea multe zile, poate ore.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]