De la 50 de lei la 102.420 RON - Strategie curajoasă pentru pariori

Aceasta este propunerea unui parior curajos, care a stârnit interes în rândul pasionaților de câștiguri mari și de adrenalină. Ce poate fi mai tentant pentru un parior de rând, decât să încerce o strategie de pariuri care să-i poată aduce câștiguri de până la 102.420 RON în mai puțin de două luni de zile?

Partea bună este că misiunea de zi cu zi pare să fie una extrem de ușoară, și anume jucarea unei cote extrem de mici, însă partea grea este că această abordare este una de anduranță, în care pariorul trebuie să prindă câteva zeci de zile bune câștigând pariurile jucate.

Totuși, înainte de a intra în detalii, trebuie să vă sfătuim să nu tratați pariurile ca pe o sursă sigură de câștig, ci ca pe un hobby, o distracție sau un mod de recreere. Așa că să nu cheltuiți niciodată mai mult decât vă permiteți să pierdeți și nu vă puneți speranțele într-o îmbogățire rapidă prin pariuri sportive sau jocuri de noroc!

Revenind la strategie, este vorba despre conceptul de „Easy Money”: Nu este vorba despre bani făcuți ușor, ci pur și simplu acesta este numele strategiei. În teorie, sună foarte simplu și promițător, dar în practică, lucrurile nu stau tocmai așa. Practic, jucătorul își alege o miză inițială, pe care o va mări după fiecare pariu, adăugând de fiecare dată și profitul realizat în ziua respectivă. Această tehnică de money management este numită în termeni populari și „metoda rostogolirii”.