De mâine, măsuri suplimentare în Josenii Bârgăului!

Măsuri suplimentare în Josenii Bârgăului adoptate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, pentru combaterea răspândirii noului Coronavirus CoVid-19!
Conform Hotărârii C.J.S.U 65/30.10.2020, se introduc restricţii în Josenii Bârgăului, unde incidenţa cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 în ultimele 14 zile este maimare de 1,5 la mia de locuitori și mai mică de 3 la mia de locuitori.
În acest UAT, activitatea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, se va desfășura fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 6,00-23,00. Aceleași restricții se aplică și în cazul activității operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc.
Restricţiile prevăzute de Hotărârea C.J.S.U. 65/30.10.2020 se vor ridica în funcție de incidenţa cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 în ultimele 14 zile, comunicată de către Direcţia de Sănătate Publică.
Aceste măsuri intră în vigoare începând cu data de 31 octombrie 2020.
———
De reținut:
În unitățile administrativ-teritoriale unde incidența cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 în ultimele 14 zile este mai mică sau egală cu 1,5/1000 de locuitori și pentru care nu au fost introduse restricții prin Hotărâri ale CJSU adoptate începând cu data de 15.10.2020, activitatea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, se va desfășura fără a depăși 50% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 6,00-23,00. Aceleași restricții se aplică și activității operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc.

Comentarii

01/11/20 09:30
cititor

Inet... incet... s-or transforma toti in " producatori de bunuri la domiciliile lor " ... cu livrare catre consumatori... " acasa la ei " ... daca vor sa mai supravietuiasca si bodegile, bfetele, si fagadaiele or cam " disparea " ... cel putin pana trece pandemia .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5