De mâine, măsuri suplimentare în Sânmihaiu de Câmpie, Dumitra, Nimigea!

Măsuri suplimentare în Sânmihaiu de Câmpie, Dumitra, Nimigea adoptate de Comitetul Județean pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud, pentru combaterea răspândirii coronavirusului!
Conform Hotărârii C.J.S.U 50/02.03.2021, se introduc restricţii în unitățile administrativ- teritoriale Sânmihaiu de Câmpie, Dumitra, Nimigea, unde incidenţa cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 în ultimele 14 zile este mai mare decât 1,5/1000 și mai mică de 3/1000 de locuitori.
În aceste UAT-uri activitatea operatorilor economici care desfăşoară activităţi de preparare, comercializare şi consum al produselor alimentare şi/sau băuturilor alcoolice şi nealcoolice, de tipul restaurantelor şi cafenelelor, în interiorul clădirilor, se va desfășura fără a depăși 30% din capacitatea maximă a spațiului și în intervalul orar 6,00-23,00. Aceleași restricții se aplică și în cazul activității operatorilor economici licenţiaţi în domeniul jocurilor de noroc. Purtarea măștii de protecție, astfel încât să acopere nasul și gura, este obligatorie pentru toate persoanele care au împlinit vârsta de 5 ani, în toate spațiile publice deschise.
Restricţiile prevăzute de Hotărârea C.J.S.U. 50/02.03.2021 se vor ridica în funcție de incidenţa cumulată a cazurilor de îmbolnăviri cu Covid-19 în ultimele 14 zile, comunicată de către Direcţia de Sănătate Publică.
Aceste măsuri intră în vigoare începând cu data de 03 martie 2021.

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5