De mâine, Oana şi Moes Kassi îşi încep cursurile de salsa

Relaxare, evadare, mişcare, socializare, prietenie, energie pozitivă, un mod de a-ţi înfrânge timiditatea, descoperirea feminităţii, un mod de a slăbi…

Ce au în comun toate aceste descrieri, având în vedere că sunt rostite de oameni cu poveşti diferite, de vârste şi preocupări distincte? Toate se referă la salsa, un dans ce îşi are originile în Insulele Caraibe, având numeroase influenţe africane.

De miercuri, toţi bistriţenii interesaţi să înveţe să danseze salsa au ocazia să facă acest lucru alături de Oana şi Moes Kassi, doi tineri, despre care v-am povestit câteva ceva în ediţiile anterioare ale ziarului nostru.

Weekend-ul trecut, Oana şi Moes Kassi şi-au invitat cursanţii la o lecţie demonstrativă de salsa, merengue şi bachata. Pofta de dans vine…dansând.

Dacă la început, cursanţii au fost mai timizi, după o jumătate de oră, toată lumea dansa, toată lumea ştia paşii de bază. Este curios cum la finalul lecţiei, salsa devine un virus, chiar şi pentru cei care au ales să stea pe margine şi să observe… Salsa dă dependenţă, însă este o dependenţă pozitivă, nu te poţi abţine să nu încerci şi tu, măcar paşii de bază.

Mai trebuie spus că printre cursanţi am remarcat copii, adolescenţi, dar şi adulţi. Care este secretul? Clar, energia pozitivă, zâmbetul lui Moes Kassi, completate de eleganţa şi blândeţea Oanei. Restul vine de la sine.

Pentru cei interesaţi, cursurile încep mâine. Durata cursului este de patru săptămâni cu un total de 12 ore. Este structurat în câte două şedinţe pe săptămână - 1 oră jumătate/şedinţă.

Preţul unui curs de salsa este de 100 lei/lună sau 15 lei/ şedinţă, cu o reducere de 10% pentru cupluri, cât şi pentru elevi şi studenţi.

Adresa: Sergent Major Octavian Popa, nr.11 A, în zona Sensului.

Telefon: 0749.20.88.02; 0742.04.93.95; 0722.36.93.05.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]