De Mărţişor, doi căţei superbi au nevoie de o casă!

De Mărţişor, doi căţei superbi, din Bistriţa, au nevoie de casă.
" Aseara am primit un martisor... in cutia in care se adapostesc pisicile am gasit indesati doi catei plapanzi, cu intrarea in cutie blocata cu paturica, sa nu poata sa iasa afara, si sa nu le intre aer deloc...Cine vrea sa le ofere un camin plin de iubire?" scrie pe facebook Huciu Lorena Corina. Dacă doriţi să vă înfrumuseţaţi viaţa oferind o casă căţeluşilor, puteţi găsii detalii şi pe pagina de facebook Impartebucurie.ro.

test2

Comentarii

10/03/17 09:20
Cititor 222

Nu va mai chiuiti ca nu trebuie nimanui animale de "companie" .Uitati si eu am 2 caini, din care unul de curte si unul de "companie" din cauza carora, eu nu pot pleca absolut niciodata de acasa nicaieri, decat exclusiv, numai intr-un "spatiu de iarba verde" unde sunt admisi si cainii si numai izolat de "restul lumii" . Acasa nu-l pot lasa singur ca urla ca dr.acu, iarna ingheata de frig afara, vara daca-l las mai mult de 4 ore isi face nevoile in casa... iar daca sunt invitat la cineva anume, nu ma pot duce, daca acesta nu agreaza cainii de companie si nu-i accepta "in casa odata cu mine". No de aceia, eu recomand tuturor sa lase cainii doar in seama ciobanilor , al pastorilor si/sau al celor de la tzara, care-i tine in curte si fata de care nu manifesta neaparat o anumita "grija" ... ci din contra-i leaga cu un lant de carutza , scurt de 50 cm si le da de mancare o data la 3 zile... cate o coaja de pita , iar apa beau doar cand ploua...
Tzaranoilor, le trebuie un caine "fie micutz mititel, dar sa raga cat un leu"... ori " unul mare, cat un leu... dar sa manance cat un soarece " ... si daca s-ar putea, deloc.
No, decat sa va luati un caine sa va bateti joc de voi si de el, mai bine NU !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]