De Paşti, Corina Chiriac, năsăudeancă de fală la O dată-n viaţă, alături de Alina Ceuca şi Maria Butaciu

Duminică, 5 mai, de la ora 21.00, Iuliana Tudor aduce la TVR 1 o ediţie specială, de sărbătoare.
În seara de Paşti, telespectatorii TVR 1 sunt invitaţi să petreacă trei ore alături de Iuliana Tudor şi invitaţii săi la O dată-n viaţă. Pentru că este vorba despre o ediţie specială, de sărbătoare, şi invitaţii vor fi pe măsură: două mari doamne ale muzicii româneşti – Angela Similea şi Corina Chiriac, secondate de o voce şi o prezenţă masculină nu mai puţin apreciată – Petre Geambaşu. La o asemenea distribuţie, Iuliana Tudor a invitat trei „susţinători” pe măsură: reprezentanţii folclorului în ediţia O dată-n viaţă de Paşte vor fi Irina Loghin (care va face echipă cu Angela Similea pentru a reprezenta Muntenia), Maria Butaciu („apărătoarea” folclorului ardelenesc, alături de Corina Chiriac) şi Margareta Clipa (susţinătoarea Moldovei, împreună cu Petre Geambaşu).
Probele practice prin care vor trece cei prezenţi în platou vor avea, şi ele, tematică pascală, iar momentul surpriză îl va constitui provocarea la care protagoniştii emisiunii o supun pe vedeta TVR 1; chiar dacă aceştia preferă să păstreze misterul probei, au dezvăluit că, o dată-n viaţă, Iuliana Tudor îşi va împlini un vis din copilărie...
Un puct aparte îl va constitui dialogul semnat de Alina Ceuca şi Maria Butaciu, două sălăuance ce fac cinste folclorului nostru. Invitaţii serii vor fi acompaniaţi şi în această ediţie de Orchestra Lăutarii, condusă de maestrul Nicolae Botgros, iar echipa O dată-n viaţă va surprinde telespectatorii de data aceasta, cu o nouă „lansare” la TVR. Mai mult, fiind o ediţie de sărbătoare, Cristian Pomohaci şi Corala Armonia a Arhiepiscopiei Tomisului vor încânta publicul cu momente muzicale potrivite atmosferei pascale.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]