De Ziua Poliției Române, 58 de polițiști bistrițeni au fost avansați în grad!

Anul acesta, de Ziua Poliției Române, 30 de polițiști au fost recompensați cu mulțumiri scrise pentru modul exemplar în care și-au desfășurat activitatea și 58 de ofițeri și agenți de poliție au fost avansați în gradul profesional următor.  La ceremonia organizată la sediul inspectoratului, au participat reprezentanții instituțiilor publice cu care colaborăm în vedea asigurării ordinii și siguranței publice, la nivel județean. Evenimentul a debutat cu intonarea imnului naţional, urmat de păstrarea unui moment de reculegere pentru polițiștii căzuți la datorie. Momentul festiv a continuat cu acordarea gradelor profesionale următoare pentru 58 de polițiști, se arată în comunicatul Inspectoratului de Poliţie Bistriţa-Năsăud.

Astfel, prin Ordin al Ministrului Afacerilor Interne, au fost avansați la termen 19 ofițeri de poliție, iar prin Dispoziția Inspectorului șef 39 de agenți de poliție. De asemenea, pentru rezultatele deosebite obținute în activitate, au fost acordate 30 de recompense, mulțumiri scrise, pentru ofițeri și agenți de poliție.

Prefectulu Ovidiu Frenț a prezentat mesajul ministrului Afacerilor Interne, Carmen Daniela Dan, cu ocazia Zilei Poliţiei Române, a acordat o diplomă aniversară și a adresat felicitări tuturor poliţiştilor din judeţ, în contextul sărbătoririi celor 196 de ani de existență.

La rândul său, Emil-Radu Moldovan, preşedintele Consiliului Judeţean Bistrița-Năsăud, a acordat o diplomă aniversară, în contextul celor 50 de ani de la constituirea Poliției Bistrițene cu inspectorat, secții, birouri, precum şi 53 de posturi comunale. De asemenea, a adresat felicitările sale tuturor poliţiştilor şi şi-a exprimat încrederea în profesionalismul lor şi în capacitatea de a le asigura cetăţenilor liniştea de care au nevoie.

Şeful Inspectoratului, comisar şef de poliţie Mihai-Ovidiu Lupșa, a prezentat mesajul şefului Poliţiei Române, chestor principal de poliţie Ioniţă Alexandru Cătălin, cu ocazia Zilei Poliţie Române, a adresat mulțumiri și felicitări tuturor polițiștilor și le-a mulțumit pentru modul în care își fac meseria.

 

La mulţi ani, Poliţia Română! La mulţi ani, poliţişti români, oriunde v-aţi afla!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]