Decsei Atilla (UDMR): Coaliţia funcţionează bine în Bistriţa-Năsăud

Liderul UDMR Bistriţa-Năsăud, Decsei Atilla, consideră că, la nivelul judeţului nostru, Coaliţia funcţionează bine, neexistând divergenţe majore. “Este firesc ca în anumite locuri, cum este şi Clujul, unde UDMR are atât viceprimar cât şi vicepreşedinte la Consiliul Judeţean să apară anumite probleme. Noi nu avem nici măcar reprezentanţi în Consiliul Judeţean, lucru pe care sperăm să-l remediem la alegerile viitoare, nici viceprimari. (…) Ruperea protocolului de colaborare dintre UDMR şi PDL la Cluj nu ne afectează direct şi nici funcţionarea Coaliţiei la nivel central”, a declarat Decsei Atilla.

El a recunoscut că pot apărea anumite discuţii “ca în orice căsnicie”, dar întotdeauna se găsesc soluţiile potrivite. De ceva vreme, liderul UDMR Bistriţa-Năsăud menţiona că formaţiunea va avea un reprezentant la Camera Agricolă Judeţeană, lucru care nu s-a mai întâmplat. În schimb, UDMR va primi în urma negocierilor un alt post la o instituţie deconcentrată, care nu a fost făcut încă public.

Altfel, ori de câte ori apar probleme, Decsei Atilla comunică telefonic sau se întâlneşte cu liderul PDL BN, deputatul Ioan Oltean, şi situaţia se rezolvă.

USR-PLUS

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]