Depistaţi în trafic, fără permis de conducere! Dosare penale pentru cinci bărbaţi din judeţ

Nu mai puţin de cinci bărbaţi au fost depistaţi de poliţişti, la sfârşitul săptămânii, în trafic, deşi nu deţineau permis de conducere. Toţi s-au ales cu dosr penal, anunţă Inspectoratul de Poliţie Judeţean Bistriţa-Năsăud.

Astfel, vineri, polițiștii Serviciului de Acțiuni Speciale au prins în flagrant un bărbat, de 28 ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism prin localitate, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Cercetările continuă de polițiștii Biroului rutier sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

         În aceeaşi zi, polițiștii rutieri din cadrul Poliției orașului Sîngeorz-Băi au depistat în trafic un tânăr, de 16 ani, din Sîngeorz-Băi, în timp ce conducea un moped neînmatriculat prin localitate, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. A fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. În cauză, a fost înregistrat dosar penal pentru punerea în circulație pe drumurile publice a unui vehicul neînmatriculat și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

***

În noaptea de sâmbătă spre duminică, polițiștii Biroului Rutier au identificat în trafic un bărbat, de 39 ani, din Bistrița, în timp ce conducea un autoturism prin localitate, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. S-a întocmit dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul fără permis de conducere.

Sâmbătă, prin Leșu, polițiștii Secției 7 Poliție Rurală Sîngeorz-Băi au depistat un bărbat de 42 ani, din localitate, în timp ce conducea un autoturism fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. A fost înregistrat dosar penal pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

***

Duminică, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bîrgăului au identificat în trafic un bărbat, de 48 ani, din Mijlocenii Bîrgăului, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Livezile, fără să dețină permis de conducere. Se efectuează cercetări pentru conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5