Deputat Cristina Iurişniţi: Pasul următor, moţiunea de cenzură!

În Plenul Camerei Deputaților nu se mai respectă niciun regulament din cauza infractorilor în frunte cu Dragnea si Ciordache! 
Nu au dorit să votăm....frica că au pierdut majoritatea s-a instalat!  Dragnea a lipsit de la ședință...negocia să își refacă majoritatea pierdută pentru că nu mai au nimic ce să ofere! 
E un moment istoric. Dragnea lucrează doar prin interpuși! În Comisia de administrație a avut zero prezență! 
Revocarea este singura soluție! 

Votăm pentru plecarea lui Dragnea si Ciordache.


Desi a fost o victorie de etapă, e prima data când li s-a clătinat scaunul unor infractori, prima dată când opoziția unită a votat pentru revocare și s-a consemnat revocarea in stenogramă! 
Nu au avut majoritatea necesară de 165 de voturi si asta a făcut să nu mai aibă loc nicio ședință de dezbateri pe proiecte de legi urmată de vot final. 


Pasul următor: moțiunea de cenzură!

Comentarii

09/12/18 09:47
Euripide

Doamna Iurisnitzki, nu va mai bateti cu caramida in piept, ca daca isi pierd majoritatea in Parlament, nu Dvs sunteti " scanteia " negativa, ci frecusurile lor interne, deoarece nu mai " incap la linsul ciolanului " ... si se imping unul pe altul si asteapta sa vada care " pica de pe creanga " ( ca porumbeii... ) ... spre deliciul Dvs ... care aveti spernate desarte doar !
Nu mai visati " frumos " ca cel putin in aceasta legislatura, n-o sa va iasa " cartile " ! Niciodata lupii n-au avut acces la " oile de la stana " ... chiar daca dedeparte vedeau ei ca se cam " musca " cainii intre ei ...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]