Deputat Doina Pană: Acest Guvern nu vrea să mărească salariul minim

Deputatul social-democrat Adriana Doina Pană susţine că actualul Guvern nu doreşte să majoreze salariul minim pe economie.

Români, ăsta e adevărul! Restul, calcule care se tot fac şi nu se mai fac, sunt poveşti! Se pare că acest guvern, pur şi simplu, NU VREA să mărească salariul minim!!!”, transmite parlamentarul PSD, pe o reţea de socializare.

         Deputatul Doina Pană face trimitere şi la declaraţiile fostului premier Victor Ponta. „Pentru că toţi cei care ar trebui să vorbească din păcate tac (din indiferență, teamă sau pur şi simplu pentru că sunt în vacanţă în ţări tropicale), pot să spun eu simplu şi clar: e foarte bine să fie mărit salariul minim pe economie la 1200 ron de la 1 ianuarie!”, explică fostul prim-ministru, aducând şase argumente pentru acest lucru, adăugând că o astfel de măsură nu ar avea impact negativ asupra bugetului.

         ***

Guvernul a înaintat un proiect de hotărâre privind creşterea salariului minim la 1.250 de lei, începând de la 1 mai, dar şi indexarea automată care va ţine cont de coşul minim şi de inflaţie, propunere cu care sindicate sunt de acord, a declarat pentru MEDIAFAX preşedintele Cartel Alfa, Bogdan Hossu.

Comentarii

30/12/15 10:18
Comentator

Nu trebuia ca domnul Ponta sa-si dea demisia si ati fi fost si astazi la guvernare, dar v-ati complacut in "santajul" la care ati fost supusi si v-ati dat batuti fara nici un pic de lupta. Sunteti niste lasi ! No lasati ca acest guvern al domnului presedinte, o sa ne coco..... el , nici o grija. ( Si pe "noi " si pe "voi" ) ! Va garantez eu, ca daca era prim-ministru domnul Tariceanu, nu se intampla asa ceva... Va aduceti aminte cand a intrat in "clenci" cu domnul Basescu si cant acesta din urma nu i-a putut "sulfa-n ciorba" nicicum...

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5