Deputatul Bogdan Ivan: O Românie fără spitale! Noul slogan USR!

O Românie fără spitale! Noul slogan USR!

Spitalul Floreasca, Spitalul de Arși, Spitalul de Urgențe pentru copii și cel de Urgențe oftalmologice din București rămân fără finanțare, prin decizia Primarului Sectorului 1, Clotilde Armand!

Voi cei din USR țipați ca din gură de șarpe după Colectiv: “Vrem spitale, nu catedrale”! V-ați inventat politic cățărându-vă pe cadavrele și dramele tinerilor morți în acel incendiu. Și acum mai aveți puțin până puneți lacătul unora dintre cele mai importante spitale din România.

Chiar vreți cu orice preț distrugerea totală a sistemului de sănătate publică ca apoi să îl privatizați pe bani de nimic!

Ar fi formula prin care, cei cu bani trăiesc, iar cei cu venituri mici sunt condamnați la boală și moarte! Iar giganții din sănătate ar face miliarde de pe spatele celor care încă își mai permit să plătească!

Acum stă și în puterea mea să vă opresc! Și voi uza de ea!

https://evz.ro/decizie-scandaloasa-clotilde-armand-a-decis-patru-spitale...

sursa: facebook Bogdan Gruia Ivan

Comentarii

04/02/21 10:44
Bistritean

Hastaguri ati ales, no cu sprijinul diasporetilor nostri scumpi, de asta aveti amu !

04/02/21 13:54
Cititor

Până acum doar clănțănit fără măsură la adresa adversarilor, promisiuni ingenue, lipsă de maturitate, îndeosebi politică, ignorare completă a evidenței și a greșelilor partidului propriu în vechea legislatură. Într-un cuvânt DEZAMĂGITOR !!!

04/02/21 14:59
un cetatean

Doar ati construit voi PSD-isti 8 spitale regionale! Sunt suficiente locuri in ele, sau ati si sters cu buretele minciuna guvernarii voastre? Cine sunt de fapt vinovati pentru situatia actuala? Nu cumva voi? Cat ati "domnit" pentru tara si cat pentru voi?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5