Deputatul Cristina Iurişniţi: IMPLICARE PENTRU SCHIMBARE!

4 noiembrie -Conferinta nationala ARHITECTII EDUCATIEI organizata de Transylvania College si Fundatia Noi Orizonturi din Cluj-Napoca.
45 de scoli din tara reprezentate la o dezbatere ALTFEL despre educatie prin identificarea si prioritizarea nevoilor dar mai ales a solutiilor!
Am participat la Colegiul Transilvania din Cluj alaturi de inca 7 colege din judetul Bistrita-Nasaud, implicate si dedicate Educatiei din comunitatea lor. Am schimbat idei si bune practici, am invatat de la specialisti cum sa implicam comunitatea in Educatia copiiilor nostri! Am remarcat imediat ca fiecare sala de clasa e dotata cu videoproiector, ca sunt dulapuri pe hol pentru a facilita activitatile elevilor si mai ales pentru a le usura ghiozdanele! Nu programa este "alfa si omega" ci competentele dezvoltate de catre elevi, ceea ce stiu sa faca efectiv, ce personalitate socio-emotionala au devenit in scoala si in afara ei!
Ca parlamentar am avut oportunitatea de a discuta cu directori de scoli, formatori sau specialisti MEN . Problemele identificate in cadrul atelierelor despre cum sa aducem comunitatea mai aproape de dezvoltarea scolii depasind adtfel miturile din sistem se vor transforma in solutii aduse de intrebari si interpelari adresate ministrului sau initiative legislative care sa atraga atentia asupra neregulilor din sistem!
Educatia nu are culoare politica!
Haideti sa ne implicam activ pentru a schimba ceva in modul de a privi si construi lumea prin deciziile noastre de fiecare zi!
Deputatul Cristina Iurişniţi

.

Comentarii

11/11/17 12:29
Comentariu

Da stimata doamna, cand vor veni urmatoarele alegeri, lamuriti oamenii sa nu doarma-n papuci si sa iasa la vot, sa voteze cu "cine trebuie " . Nu putem face cate o "alegere anticipata " anual si de catre ori urla "minoritarii " in drum !

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]