Deputatul Cristina Iurişniţi (USR): Fraudă si dictatură marca PSDragnea în Parlament!

Am fost azi in Plenul Camerei Deputaților martorii unui abuz ticălos și incalificabil! 

Încă un episod din seria "pentru că putem" a Coaliției toxice! Decizia PSD de reluare a votului după ce legea nu a întrunit prima dată majoritatea de 165 de voturi a fost un gest clar de dictatură politică! 

Invocând o falsă eroare a sistemului, PSD a decis reluarea votului, iar în doar cinci minute, Dragnea a sunat clopoțelul ca să adune deputații în sală și a făcut presiunii ca toți să voteze pentru. Listele de vot arată că patru deputați și-au schimbat în decurs de cinci minute votul. Camera Deputaților a ajuns un instrument pe care Liviu Dragnea îl folosește după propriile interese! 

USR reclamă că prin intermediul directivei, PSD vrea să creeze un mecanism de oprimare, constrângere și desființare a fundațiilor și asociațiilor prin birocratizare excesivă și sancționarea acestora cu sume aberante de până la 5 milioane de euro dacă nu vor declara listele beneficiarilor direcți. Proiectul de lege prevede niște obligații care vor duce la blocarea asociațiilor și fundațiilor din România. 

Un aspect mult mai important în proiectul de lege este interzicerea acțiunilor la purtător, un amendament esențial pe care USR l-a votat!

 

 

.

Comentarii

25/10/18 11:21
comentator

Stimata doamna, nu va place ptr ca incet si sigur, cei de la actuala putere va cam da afara toti " pionii " pe care i-ati instalat acolo prin complicitatea fostului presedinte Basescu si care va reprezinta pe Dvs si nu pe cei aflati acuma la guvernare .
In mod normal, la fiecare legislatura, ar trebui ca cei aflati la putere sa-i schimbe pe absolut toti cei pusi politic in functiile de conducere si nu si-au ocupat posturile prin examene de competentza si calificare profesionala , deoarece nimeni nu poate guverna eficient si duce la indeplinire Programul de guvernare propus, cu oamenii din "opozitie " care servesc intereselor celor de dinainte ... indiferent ca ar fi de stanga ori dreapta la putere , fiind acelasi lucru . Acest lucru ar trebui facut chiar si cu reprezentantii Romaniei la Consiliul Europei ...
Cand veti veni Dvs din nou la putere, o sa-i schimbati si Dvs in mod sigur si o sa va puneti la butoane din nou, pe cei care-i agreati , la care se vor opune cu inversunare cei care vor fi in opozitie la timpul respectiv . Asa este in politica si asa va fi multa vreme de aici inainte...
De aceia, chiar daca nu-l agreem noi chiar atat de mult de dl Dragnea, ni se pare ca totusi dumnealui are perfecta dreptate cand afirma ca nu poti " pazi si/sau administra oile de la o stana , cu cainii care te ataca chiar pe tine - stapanul lor ... " , iar domnul ex presedinte Basescu foarte clar ne-a spus noua tuturor " sa nu cautam ingeri... ca nu vom gasi nicaieri " .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]