Deputatul Daniel Suciu: Bistrița- Năsăud trebuie SĂ ȘTIE, cei trei demagogi au votat ÎMPOTRIVA judeţului. VĂ INTERESEAZĂ DOAR IMAGINEA. Să vă fie rușine !

Deputatul Daniel Suciu: Bistrița- Năsăud trebuie SĂ ȘTIE, cei trei demagogi au votat ÎMPOTRIVA judeţului

Bistrița- Năsăud trebuie SĂ ȘTIE că doar vineri, 15 feb., ora 12:50, cei trei demagogi au votat ÎMPOTRIVA la

165 de proiecte finanțate prin PNDL pentru județul Bistrița-Năsăud!
Finalizarea reabilitării DN 17 C și D!
Bugetul Ministerului Muncii - pentru a se mări alocațiile de la 1 martie!
1400 de miliarde pentru cantine în toate școlile din țară pentru programul „Masa caldă în școli” - amendament al meu
650 de miliarde pentru grupuri sanitare în școlile din mediul rural!
Noua Centură a Municipiului Bistrița!
Documentațiile tehnice pentru mult așteptata “Autostrada Nordului”!

TOATE sunt în bugetul pe 2019, iar ei AU VOTAT CONTRA!
Dacă vreți binele oamenilor, de ce ați făcut asta!?
Pentru că VĂ INTERESEAZĂ DOAR IMAGINEA, deloc dezvoltarea pe termen lung și proiectele bine gândite!

‼️Să vă fie rușine‼️
DOVADA fățărniciei lor este aici http://www.cdep.ro/pls/steno/evot2015.Nominal?idv=21402
Deputatul Daniel Suciu

USR-PLUS

Comentarii

17/02/19 09:35
Eco Vizitator

Noua centură a municipiului Bistriţa. Notaţi cu litere mari. Om trăi ş-om vedea anul viitor. Dacă nu plecaţi singuri ... din parlament.

17/02/19 11:06
Eco Vizitator

În 2015, PNL, aflat şi atunci în Opoziţie, a reuşit să majoreze alocaţiile pentru copii de la 42 de lei la 84 de lei, profitând de somnul deputaţilor PSD. Patru ani mai târziu, PNL a dublat din nou alocaţiile, speculând încă o dată superficialitatea Puterii. Victoria de ieri nu ar fi fost posibilă fără voturile UDMR.
În mai 2015, deputatul PNL Cristina Pocora a propus un amendament prin care alocaţiile copiilor urmau să fie dublate. Surpriză! Amendamentul a trecut, deşi PNL era în Opoziţie. Tot PSD era la putere şi atunci, cu Victor Ponta premier. Cum a fost posibil? Şedinţa Camerei Deputaţilor începuse devreme, iar aleşii PSD s-au trezit târziu, aşa că PNL a reuşit să adune o majoritate. Ulterior, liderii PSD nu au mai putut da înapoi, de frică să nu fe taxaţi electoral. Astfel, alocaţia copiilor a devenit 84 de lei.
Joi, deputatul PNL Robert Sighiartău a repetat schema: a propus din nou dublarea alocaţiilor, deşi părea că amendamentul său nu are nicio şansă, în condiţiile în care coaliţia PSD-ALDE are majoritate în plenul reunit al Parlamentului. La distanţă de patru ani, PNL a reuşit din nou să strângă o majoritate, profitând de faptul că parlamentarii PSD erau la cafele, pe hol, nu în sala de plen. Un alt argument important a fost decizia UDMR de a susţine amendamentul PNL. Maghiarii, care votează de fiecare dată cu PSD în Parlament, au trecut de partea Opoziţiei la acest vot. În plus, au fost şi câţiva parlamentari ai Puterii care au votat alături de Opoziţie, de teamă să nu fie criticaţi că se opun unei măsuri cu impact social.
Concluzia: alocaţia a fost majorată de la 84 de lei la 150 de lei pentru copiii de peste doi ani. Copiii sub această vârstă vor primi 300 de lei în loc de 200. Majorarea va intra în vigoare dela 1 martie.
„Pentru amante şi pensii speciale aveţi bani!“
PSD susţine că amendamentul prin care PNL a dublat alocaţiile pentru copii este inaplicabil, prin urmare Guvernul va da ordonanţă de urgenţă „ca să îndrepte lucrurile făcute prost de Opoziţie“. Mai exact, Liviu Drganea le-a reproşat liberalilor că au indicat o sursă eronată e finanţare pentru majorarea alocaţiilor.
Liberalul Robert Sighiartău a pus tunurile pe Dragnea: ”Pentru pensii speciale aveţi bani, pentru clientela PSD aveţi bani, pentru cele 27 de ministere şi peste 150 de secretari de stat aveţi bani. Pentru amante şi nepotism distrugeţi ţara! Distrugeţi ţara, domnule Dragnea!”. (Citat din Adevărul)
Datul din clanţă este benefic dar nu în cazul de faţă. Adevăraţii PSD-şti bistriţeni îşi fac treaba foarte bine. Acasă.

17/02/19 11:06
Baie bistrițeană

- Vino-n baie, vino-n baie,
Cheamă Dragnea Nicolae.
– De n-ai baie, vino-n băi,
Zice Suciu - Sângeorz-Băi.

Morala:
Când ești șef de harabaie
Poți rezolva multe-n baie.

18/02/19 17:19
Balan Marius- c...

Ar trebui ca aceste fragmente de poezie sa fie adunate intr-un volum unic care peste timp cand pesedeul va fi o amintire vor fi foarte valoroase pt. generatiile care vor veni. Tinerii vor avea sansa sa vada ura romanilor impotriva penalilor care le-au facut viata amara de 30 de ani incoace .

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]