Deputatul Daniel Suciu: Bugetul Consiliului Judeţean, mai bun ca în 2020, mai mic cu 6 milioane ca în 2019

Deputatul Daniel Suciu a declarat, în cadrul unei conferinţe de presă, că sumele alocate Consiliului Judeţean sunt puţin mai bune faţă de 2020, însă mai mici cu 6 milioane de lei faţă de 2019.
„Vom studia bugetul, pentru că doar aseară a fost lansat în dezbatere publică. Ne vom uita mai ales în ceea ce priveşte suma alocată judeţului Bistriţa-Năsăud. Ca o primă constatare, e puţin mai bine ca în 2020, dar bugetul Consiliului Judeţean e cu 6 milioane lei mai mic ca în 2019 când noi eram la guvernare şi eram atacaţi că nu susţinem dezvoltarea judeţului”, a spus parlamentarul bistriţean.
Deputatul Suciu a criticat modul în care PNL una a spus în campania electorală şi alta se vede în bugetul pe 2021, în sensul că nu le-a spus studenţilor că transportul nu va mai fi gratuit, pensionarilor că veniturile acestora vor fi îngheţate, iar Legea pensiilor va fi aplicată de abia din 2023 sau că voucherele de vacanţă vor fi tăiate.
Deputatul PSD a adăugat că bugetul Ministerului Sănătăţii a fost tăiat cu 11%, asta după ce în 2020 mai tăiaseră 23%, iar pandemia nu a trecut.
„Mostra de cinism a PNL este declaraţia de acum câteva zile a PNL-ului care spunea senin că una este programul electoral, cu totul şi cu totul altceva este programul de guvernare, referindu-se la mărirea pensiilor cu 8%, dar amânată pentru anul viitor. Una peste alta, avem anul acesta o factură la electricitate cu 18%. Am un mesaj pentru dragul nostru coleg Robert Sighiartău. Mă aştept, chiar dacă este frig afară, să-l văd în faţa unei benzinării făcând o poză sau un filmuleţ cu preţul la benzină şi motorină, care a fost o păcăleală”, a mai spus Daniel Suciu.

Comentarii

12/02/21 16:49
un cetatean

Cand ati invatat de la Ciolacu cateva cuvinte, le folositi la fiecare discurs. Inafara de cinism, hotie,mai stii ceva domnule Suciu? Iti amintesti cum ai aparut in peisajul politic romanesc, cand asezat in primul rand, te ridicai in picioare si aratai cum trebuie sa voteze cei din sala, pro sau contra.
Cam aceasta este capacitatea unora, care le stiu pe toate, si dau lectii in fiecare zi.
Si nu uita tovarase Suciu, ca voi ati amanat cresterea pensiilor de la 1 ianuarie pentru 1 septembrie, desi era liniste si pace, voi petreceati in cumetrii si sarbatori, iar pensionarii priveau in gol.
Deci despre ce vorbim?

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5