Deputatul Daniel Suciu, candidatul PSD pentru Primăria Sângeorz-Băi: Intru într-o bătălie care trebuie câştigată

Deputatul Daniel Suciu va candida pentru funcţia de primar al oraşului Sângeorz-Băi. Acesta este validat de social-democraţii din oraşul staţiune pentru a intra în competiţia electorală.

„În ceea ce priveşte organizarea Partidului Social-Democrat în Bistriţa-Năsăud pentru alegerile locale, suntem în linie dreaptă, mai avem foarte puţine unităţi administrativ-teritoriale unde avem de stabilit candidaţii la funcţiile de primari şi suntem extrem de încrezători că tot ceea ce au făcut coelgii noştri primari, colegii noştri de la Consiliul Judeţean cu Radu Moldovan reprezintă suficiente argumente ca în luna iunie bistriţenii să aleagă pe baza faptelor şi nu a vorbelor, pe baza tuturor celor întâmplate în ultimii ani în judeţul Bistriţa-Năsăud şi mai puţin a pozelor făcute doar dintr-un interes politic.

         Vă asigur că, dacă eu voi fi desemnat candidatul penzru oraşul Sângeorz Băi voi face tot ceea ce ţine de mine să-i conving pe sângeorzeni cu tot ceea ce s-a întâmplat în ultimii trei ani şi jumătate nu reprezintă normalitatea, ci dimpotrivă anormalitatea şi, dacă a fost un slogan că şi-au luat Sângeorzul înapoi, vreau să-i conving pe sângeorzeni că acum, în iunie, ei într-adevăr trebuie să-şi ia Sângeorzul înapoi. Şi nu sunt singur în acest demers, o să fie suficient de multe surprize în perioada următoare în oraşul Sângeorz Băi, astfel încât să nu fie aşa de siguri cei de la Partidul Naţional Liberal că ecuaţia alegerilor din Sângeorz Băi este închisă. Candidez pentru funcţia de preşedinte al Organizaţiei Sângeorz Băi şi o să le solicit colegilor mei de partid din Sângeorz Băi sprijinul, votul şi susţinerea pentru candidatura mea la funcţia de primar în oraşul Sângeorz Băi.

          Din moment ce astăzi le vor cere colegilor mei sprijinul pentru candidatură, înseamnă că acel sondaj ne oferă suficiente argumente astfel încât să intrăm într-o bătălie care poate şi trebuie să fie câştigată”, a declarat Daniel Suciu.

 

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5