Deputatul Daniel Suciu: Mă bucur că sângeorzenii ştiu despre ce e vorba la Referendum şi că se vor exprima prin vot

Deputatul Daniel Suciu, liderul de grup al PSD din Camera Deputaţilor, a ajuns  joi după-amiaza la Sângeorz-Băi pentru a discuta cu oamenii despre ceea ce reprezintă Referendumul pentru revizuirea Constituţiei din 6 şi 7 octombrie, dar şi pentru a-i îndemna să-şi exercite opţiunea prin vot. Acesta a fost însoţit de primarii Aurel Horea din Ilva Mică, Valentin Grapini de la Rodna şi viceprimarul Vasile Deac de la Maieru.

„De la offshore...pe străzile de acasă..m-am revăzut cu colegii mei primari, în pregătirea Referendumului de la sfârșit de săptămână și nu am ratat ocazia să mai stau de povești cu ai mei. M-am bucurat să văd că sângeorzenii și cei de pe valea Someșului știu despre ce este vorba și că se vor exprima prin vot sâmbătă și duminică. Evident că voi vota și eu, așa că ne revedem cu mare drag. Și...ipostazele de mai jos se completează, nu se exclud!”, a scris, pe pagina de facebook, deputatul Suciu.

De altfel, parlamentarul bistriţean a anunţat încă de acum o lună că PSD îi va îndemna pe membrii şi simpatizanţii săi să se prezinte la urne şi să susţină revizuirea Constituţiei.

         „Noi, cei din PSD, îi vom îndemna pe absolut toţi membrii şi simpatizanţii noştri să se prezinte la acest referendum. Viziunea şi poziţia noastră este clară, cunoscută de foarte multă vreme. Noi susţinem modificarea Constituţiei. În rest, fiecare este liber să voteze cum vrea, dar este foarte important să ştim cu cine lucrăm vizavi de acest subiect”, a declarat deputatul Daniel Suciu.

 

 

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS]