Deputatul Diana Morar: PSD să nu ne mai dea lecții, dragi colegi, să stea în opoziție, iar noi să alegem la congres un lider adevărat!

Declarație politică

Mă deranjează tupeul președintelui Consiliului Județean Bistrița-Năsăud, Emil Radu Moldovan, un baron local în adevăratul sens al cuvântului, despre care se știe și-a clădit cariera politică pe o succesiune de trădări. Dacă și-ar vedea de lucrul la care se pricepe cel mai bine, și anume trădarea propriului lider de partid, nu m-ar deranja, dar sunt profund revoltată că își permite să vorbească în termeni incalificabili despre Ludovic Orban, președintele Partidului Național Liberal.

Cum vă permiteți, domnule Radu Moldovan, care l-ați trădat pe Geoană pentru Ponta, pe Ponta pentru Dragnea, pe Dragnea pentru Dăncilă, iar pe Dăncilă pentru Ciolacu să spuneți că Ludovic Orban ”scârţâia, zgâria uşile să prindă un post de parlamentar pe listele USL”? Dumneavoastră care ați depășit limitele penibilului când v-ați anunțat demisia din funcția de președinte al organizației județene a PSD după ce ați pierdut lamentabil la alegerile prezidențiale cu ”prietenul” Ponta și care ați revenit ulterior asupra demisiei ca nu cumva să rămâneți fără un post călduț plătit de stat fie la CJ, fie în Parlament? Mă mir că nu v-ați cumpărat încă Tesla X de 133.000 de euro din bani publici, precum a făcut-o idolul dumneavoastră. Nu amândoi mureați de grija românilor și plângeați de mila lor? Unul din Tesla, altul din Touareg. Ar trebui să vă fie rușine și să tăceți pe vecie!

Văd că, obișnuit să primiți miliarde pentru drumuri cărora le crapă asfaltul la prima ploaie, pentru cămine culturale cărora le cade tencuiala în mai puțin de un an de la inaugurare și pentru multe alte lucrări de mântuială în urma cărora au apărut vile și case de vacanță în fiecare comună condusă de un primar PSD, ați acceptat să deveniți agent electoral pentru contracandidatul lui Ludovic Orban. Pare-se că vă place mult programul ”Anghel Saligny”, precum vă plac partidele de vânătoare în Alaska și petrecerile de la schi, pe unde v-au cântat diverși exponenți din #echipacâștigătoare, duplicitarii care cântă la orice masă de unde, dacă nu le cade, le pică.

PSD să nu ne mai dea lecții, dragi colegi, să stea în opoziție, iar noi să alegem la congres un lider adevărat capabil să bată PSD de fiecare dată, nu un agent electoral pe placul găștii Ciolacu-Dâncu-Moldovan.

sursa: facebook Diana Morar

Comentarii

16/09/21 14:22
un cetatean

Doamna, daca ar avea rusine, nu ar fi pesedist!

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5