Deputatul Doina Pană: Dreptate pentru pensionari în Parlamentul României! Voi vota pentru creşterea punctului de pensie cu 40%!

Dreptate_pentru_pensionari în Parlamentul României!
Mâine la ora 13, Camera Deputaților și Senatul se vor reuni în ședință comună pentru a dezbate și vota rectificarea bugetară făcută de Guvernul Orban prin OUG, atât pentru bugetul de stat cât și pentru bugetul asigurărilor sociale de stat, pe anul 2020.
Conform Legii sistemului public de pensii, creșterea punctului de pensie trebuia majorat de la 1 septembrie cu 40%.
Guvernul PNL a modificat legea printr-un articol în OUG încât să crească #doar cu 14%.
#Votul_meu va fi pentru revenirea la lege și creșterea punctului de pensie cu 40%, prin #abrogarea_acelui_articol!
Este o nedreptate uriașă ca din cauza incompetenței și corupției acestui guvern ticălos, dovedită de Curtea de Conturi, să sufere categoria cea mai vulnerabilă: părinții și bunicii noștri, transmite deputatul social-democrat, Adriana Doina Pană.

Comentarii

21/09/20 22:37
Steri

Numai 40%,doamna Doina? Măcar 80%! E vreme de pandemie și trebuie crescute salariile la toată lumea.Dv. nu? Aici e o greșeală. Poate după alegeri.

22/09/20 07:21
un cetatean

Doamna, guvern mai incompetent si mai ticalos decat cel PSD-ist nu poate exista.Voi ati oferit pensii speciale, ati ignorat cu tupeu"parintii si bunicii"de care va pasa brusc. Ati creat legi care sa le aplice altii, stiind ca nu sunt bani la bugetul vlaguit de masuri populiste si de pandemie,dar ce nu face un pesedist pentru voturi? Doar de la buget se fac cele mai mari averi, si cat se poate capusa bugetul cu functii bine recompensate,trebuie pastrate sinecurile, fraierilor le serviti abureli.Oare cine va mai crede?
Votati ce vreti, oricum ne-am lamurit cine sunteti!

22/09/20 09:40
Vali

Străduința de a duce țara la faliment pentu voturile celor pe care-i credeți proști, va fi sancționată sever de cei care iubesc țara asta.

Adaugă comentariu nou

 
Design şi dezvoltare: Linuxship
[Valid RSS] Statistici T5